Google Play zveřejňuje bizarní poctu Sonicovi, což vedlo i společnost Sega k otázce "Co to děláš?"

Velmi zvláštní situace

Google Play zveřejňuje bizarní poctu Sonicovi, což vedlo i společnost Sega k otázce "Co to děláš?" - Sonic the Hedgehog [1991]

Google Play se nedávno rozhodl vzdát hold ježkovi Sonicovi na sociálních sítích. Je to rozumné, vzhledem k tomu, že tento slavný maskot v současné době zažívá tak trochu kulturní chvilku. Má to však háček – většina věcí ve vlákně je nesprávných.

O víkendu si Google Play účet na X/Twitteru vymyslel, že vytvoří improvizované vlákno s vyjádřením uznání ježkovi Sonicovi, ve kterém hrdina pojídající chilli dogy stárne tím víc, čím víc jím scrollujete. Vlákno ve stylu alba, které se pouští do historického revizionismu modrého ježka, však vyvolalo vlnu oprav, což dokonce přimělo vlastní účet společnosti Sega na sociálních sítích, aby se zeptal, co se každému fanouškovi Sonica honilo hlavou: Co to děláš?

Vlákno od Google Play s tématikou Sonica, které se sporadicky věnuje vývoji modré šmouhy od roku 1991 do roku 2022, je nyní plné komunitních poznámek kritizujících účet za litanii faktických chyb.

Například první příspěvek Googlu se Sonicem a Tailsem z roku 1991 je ve skutečnosti mobilní hra Sonic z roku 2013. Klíčovým znakem této chyby na straně služby Google Plays je skutečnost, že Tails není Sonicovým společníkem v původní hře. V příspěvku se také původní hra Sonic the Hedgehog označuje jako "osmibitová sláva", přestože poprvé vyšla na 16bitové konzoli Sega Genesis. A to je jen začátek.

Mezi další zjevné chyby ve vlákně od Google Play patří snímek Sonica z kresleného filmu Sonic Boom z roku 2014, na kterém je uvedeno, že se jedná o "malého krále" z roku 1993, snímek, který měl pocházet z roku 2022 z hraného filmu Sonic od Paramount Picture, ve skutečnosti pochází z filmu z roku 2020, a obrázek Sonica z mobilní hry Sonic Forces Mobile z roku 2017, o které profil napsal, že je z roku 2006 (a která je, mimochodem, k dispozici v obchodě Google Play).

Fanoušci zašli tak daleko, že se ptali, zda k vytvoření podivného vlákna nebyla použita umělá inteligence, a to i proto, že jeden ze snímků je upraven velmi špatně.

Zatímco konec Sonicova vlákna od Google Play zůstává záhadou, skutečnost, že fanoušci Sonica s ním zacházejí jako s materiálem pro twitterovou verzi stand-up vystoupení s mořem vtipných memů na účet Google Play záhadou není. Zde je jeden z našich nejoblíbenějších.

Celkově to byl zvláštní moment pro největší sérii společnosti Sega, která jinak slaví vydání televizního seriálu Knuckles na Paramount+. Naši američtí kolegové ji označili za "zábavnou, chaotickou bonusovou úroveň, která se trefuje do všeho, co dělalo filmy se Sonicem skvělými, a vysloužila si zasloužený fist bump", a myslí si, že je dalším krokem na cestě k potenciálnímu Sonic Cinematic Universe.

Třetí Sonic the Hedgehog film s Keanu Reevesem v roli Shadow the Hedgehog se v kinech objeví 20. prosince 2024.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsali ISAIAH COLBERT z IGN US.

V tomto článku
  • Platforma
  • iPhone
  • PC
  • Macintosh
  • PS3
  • Android
  • NintendoSwitch
Další podobné
Komentáře