No Rest for the Wicked je "mistrovské dílo" od Moon Studios, což je špatná zpráva pro fanoušky, kteří čekají na třetí díl Oriho

O ambice není nouze

No Rest for the Wicked je "mistrovské dílo" od Moon Studios, což je špatná zpráva pro fanoušky, kteří čekají na třetí díl Oriho

Jednou z nejdiskutovanějších her měsíce byla hra No Rest for the Wicked, která je sice zatím k dispozici pouze v předběžném přístupu, ale už si získala mnoho příznivců. Tuto nadupanou akční RPG hru ve stylu Dark Souls vytváří studio Moon Studios, známé svou sérií Ori, a ukazuje se, že s ní má tak velké plány, že si na pokračování Ori and the Will of the Wisps budeme muset ještě hodně dlouho počkat.

Thomas Mahler, generální ředitel rakouského studia, na X upřesnil, o jak velký projekt No Rest for the Wicked se jedná. Podle něj je pro ně early access verze zatím jen jako testovací projekce. A až bude hotová verze 1.0, bude to pro ně něco jako první díl Pána prstenů. A jak píše Mahler, všichni vědí, kolik toho ještě mělo přijít potom.

Pokud by vám paralela s filmovou trilogií nebyla jasná, Mahler černé na bílém napsal, že na hře No Rest for the Wicked se bude pracovat dalších 5-10 let. Podle něj jde o jejich "mistrovské dílo", se kterým měli vždy velmi vážné ambice, a do žánru ARPG toho hodně přidají, nebo je to alespoň cílem. V odpovědi na otázku jednoho z komentátorů také poznamenal, že "teď už chápete, proč se v dohledné době nechystáme udělat Ori 3".

Mahler se již několikrát vyjádřil v podobném duchu, když nedávno vysvětloval, že plná verze Dark Souls by byla lepší, kdyby byla nejprve vydána jako hra s předběžným přístupem.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal NAGY PÉTER z IGN Hungary.

V tomto článku

No Rest for the Wicked

Moon Studios
  • Platforma
  • PC
  • XboxSeries
  • PS5
Další podobné
Komentáře