Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Novinky z Liverpoolu a Manchesteru United

Manchester United proti Liverpoolu © iconsport.photo

Středeční přestupové spekulace se týkají především Liverpoolu a United. Dva nesmiřitelní rivalové řeší budoucnost svých hráčů a hledají alternativu do budoucnosti.

Liverpool se pokusí opět získat Nicolu Barellu z Interu

Nicolo Barella oslavil na začátku února své 27. narozeniny, ale dosud neopustil Itálii. V Interu kope svou pátou sezónu, kam přestoupil ze svého rodného Cagliari.

Čerstvý italský mistr Serie A by mohl změnit působiště. O jeho služby se opět zajímá Liverpool. Tržní hodnota hráče stoupá a momentálně činí 75 milionů eur. (zdroj: 90min.com)


Salah nejspíš zůstane v Liverpoolu. Klub však hledá nová křídla

Mohamed Salah patří mezi nejlepší hráče historie Premier League a rozhodně i k legendám Liverpoolu. Nedávná potyčka se svým manažerem Jürgenem Kloppem nemá vliv na jeho další působení v klubu.

Před sezónou se spekulovalo o jeho odchodu, nejčastěji byl spojován s odchodem do Saudi Pro League. Salah nakonec v klubu zůstal a i díky jeho výkonům se klub držel na předních příčkách. Ke konci sezóny došel Salahovi dech, stejně jako celému týmu.

Salah se rozhodl, že nakonec setrvá v klubu i po odchodu Jürgena Kloppa. Klub počítá s tím, že Salah jednoho dne klub stejně opustí, a proto se rozhlíží po náhradě. (zdroj: 90min.com)


Marcus Rashford chce setrvat v Manchesteru United

Marcus Rashford rozhodně neprožívá vydařené období. Zatímco minulou sezónu patřil k oporám klubu, nyní svou formu spíše hledá. Dlouhou dobu o anglického střelce stálo pařížské PSG, ale nakonec vzdali boj o jeho získání.

Rashford svému zaměstnavateli sdělil, že není v jeho zájmu opustit Old Trafford a chce zapracovat na svých výkonech, aby nalezl svou dřívější formu.

Sám klub neočekává, že by někdo splnil jejich požadavky na Marcuse Rashforda (70 milionů liber). (zdroj: espn.co.uk)


Mason Greenwood nefiguruje v plánech Manchesteru United

Mason Greenwood v současnosti hostuje ve španělském Getafe, kde podává slušné výkony. Naposledy dvěma góly a asistencí pomohl porazit Almeíru na jejím hřišti 3:1.

Manchester United nemá zájem o hráče, který v minulosti napadl svou přítelkyni, kvůli čemuž skončil ve vězení.

Hráč souhlasil s restartem kariéry a zamířil do španělské ligy. Klub s ním nepočítá pro další sezónu. Dá se ale předpokládat, že si svými výkony najde nový klub během nadcházejícího léta. (zdroj: Fabrizio Romano)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Novinky z Premier League

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.