Druhý díl magazínu Za horizontem již dnes

3. 5. 2024   |   FC Hradec Králové, Ondra Novotný
Dlouho očekávaný druhý díl populárního magazínu Za horizontem vyjde již dnes! Znovu se tak můžete těšit na pohled do zákulisí hradeckého fotbalu. Ke sledování vás zve moderátor Ondra Novotný, který v následujících odstavcích prozrazuje, na co se můžete těšit.

„Ani ve druhém díle se nebude z fanoušků nikdo nudit, to zaručuji! V podcastovém povídání se tentokrát dostane na naší paní doktorku Pavlu Novotnou. Sympatická členka realizačního týmu, nejen díky krásnému příjmení, poodkryje to, o čem se běžně jen tak nemluví.

V pohledu do rodinného zákulisí to tentokrát bude o našem kapitánovi – Petru Kodešovi. A tady jsem si nemohl odpustit ani pár slov o tom, že Kody sbírá na hřišti žlutý karty, jak bodíky na nějakou klubovou kartičku. A furt mi tu statistiku nevěří! Na Polygon jsme potom vzali Kubu Klímu, o kterém se říká, že jezdí strašně pomalu. A to buď prokáže v naší klubové fábce, nebo nám totálně zboří rodící se statistiku časů.

A jako prvního z klubových partnerů jsme posadili za volant pana Jana Schejbala z firmy DAHASL. On za námi na natáčení přijel svým emkovým bavorákem, ale jeho první slova byly, že jezdí pomalu. No, tak i tady se přesvědčíme, jestli to tak je.

Mimochodem, už jsme začali točit také třetí díl Za horizontem, já nemohu a ani úplně nechci prozradit, ovšem ten třetí díl, který vypustíme ještě na konci května, bude fakt neskutečný. Posunulo se to velice brzy na takovou hranici, kterou jen těžko někdo bude překonávat. Tentokrát by to totiž bez pojítka vyloženě s letištěm rozhodně nešlo, ale to už moc utíkám myšlenkami ke třetímu pokračování. Dnes nás totiž teprve čeká dvojka, která je taky dobře nadupaná. My se těšíme zase na kupu ohlasů, který byly do jednoho pozitivní, a to nás samozřejmě strašně těší!“

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Osudová Lokotrans Aréna. Votroci budou bojovat o Evropu v Mladé Boleslavi

Aktuální zprávy

Autogramiáda ve Futuru se vydařila na výbornou

Aktuální zprávy

Informace k prodeji permanentek na sezónu 2024/25