Prijsvraag: Maak kans op Star Wars Merchandise van Hasbro Pulse

May the 4th be with you.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Ben jij een echte Star Wars-fan? Dan is dit je kans! IGN Benelux is verheugd om een prijsvraag aan te kondigen speciaal voor de Star Wars-liefhebbers. Ter ere van de lancering van May the 4th, bieden we onze lezers de kans om fantastische Star Wars merchandise van Hasbro Pulse te winnen.

Lees onder de afbeelding hoe je kans maakt op prijzen.

Wat kun je winnen?

We hebben een assortiment aan prijzen die elke Star Wars-fan zal waarderen, waaronder:

Hoe doe je mee?

Deelnemen is simpel:

  • Volg ons op Social Media. Zorg dat je ons volgt op Instagram, TikTok, en Twitter zodat je geen updates mist. Wil je extra kans maken, join dan onze Discord en volg onze podcast over films en series Video Take.
  • Beantwoord de volgende vraag: "Wie is jouw favoriete Star Wars-personage en waarom?" Gebruik je creativiteit en laat ons zien waarom jouw gekozen held of schurk de beste is.
  • Stuur je antwoord in. Stuur een mail met jouw antwoord naar prijsvragen@ign.com. Vergeet niet om jouw volledige naam en adres te vermelden zodat we de prijzen op kunnen sturen, mocht je hebben gewonnen.

Deze prijsvraag loopt tot en met 10 mei 2024. De gegevens van deelnemers worden na deze datum verwijderd en jouw e-mail/adres wordt alleen gebruikt om te communiceren over deze prijsvraag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel
Gerelateerde artikelen
Reacties