Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Potencionální přesuny mezi Premier League a LaLigou

Thomas Partey v dresu Arsenalu © iconsport.photo

Dojde k výměně mezi Premier League a La Ligou? Manchester City by mohl přijít o některou ze svých opor. O které hráče Arsenalu má zájem Barcelona?

Barcelona má zájem o Thomase Parteyho z Arsenalu

Thomas Partey kope svou čtvrtou sezónu za Arsenal, ale v základní sestavě se usadil natrvalo až v minulou sezónu. Z této sezóny ho vyřadilo svalové zranění a již dříve se spekulovalo o jeho odchodu, aby mohl Arsenal uvolnit prostředky pro další nákupy.

O Ghaňana se zajímá Barcelona, která doufá, že by ho mohla získat za nízkou částku. Výhodou je, že Partey má zkušenosti z LaLigy, neboť před přestupem do Arsenalu hrál právě za Atlético Madrid.

V současnosti je hráč oceněn na 20 milionů eur a jeho smlouva končí hráči příští léto. (zdroj: 90min.com)


Manchester United si vyhlédl novou jedničku

André Onana nesplňuje očekávání, s kterými přicházel na Old Trafford. Přestože v Premier League dokázal osmkrát udržet čisté konto, nejsou s jeho výkony spokojeni. Manchester United má na radaru gólmana Valencie Giorgiho Mamardashviliho.

Giorgi Mamardashvili přestupoval do Valencie před třemi lety a jeho výkony stoupají stejně, jako jeho tržní hodnota. I díky němu, se Gruzie kvalifikovala na své historicky první Euro. Pokud se nic nestane, uvidíme ho v akci proti české reprezentaci. (zdroj: Fichajes.net)


Arsenal a Liverpool pravděpodobně předloží nabídku na Pedriho

21letý záložník Barcelony Pedri hraje již svou čtvrtou sezónu v barvách Barcelony,a podává vcelku vyrovnané výkony. Podle nejnovějších zpráv se zdá, že by mladý záložník mohl opustit slavnou Barcelonu a zamířit do Premier League, aby klub mohl získat další prostředky.

Ve svém týmu by ho rád viděl Arsenal i Liverpool. Nejvyšší hodnota středního záložníka byla 100 milionů eur. V současnosti se pohybuje hodnota tohoto hráče okolo 80 milionů eur. (zdroj: marca.com)


Barcelona touží přivést Bernarda Silvu

Bernardo Silva plánuje opustit Manchester City po této sezóně, kde strávil úctyhodných sedm sezón a patřil ke klíčovým hráčům. Jeho přání bylo zahrát si za Barcelonu, což se mu může brzy splnit.

Barcelona jej zařadila na svůj seznam přestupů, jako prioritu. Přestupem do katalánského celku by se mohl opět potkat se svým bývalým spoluhráčem, Ilkayem Gundoganem. (zdroj: goal.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Novinky z Liverpoolu a Manchesteru United

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.