Hobiti z Pána prstenů (a Legolas) se opět sešli a užili si veselou noc v Liverpoolu

To je, příteli, pinta!

Herci z Pána prstenů se o víkendu opět sešli a sdíleli několik společných fotografií, na kterých si všichni čtyři hobiti (a Legolas) užívají veselou noc v Anglii.

Jak informoval server Deadline, herec Dominic Monaghan, který ztvárnil postavu Smíška Brandoráda, zveřejnil na Instagramu fotografie (níže), na nichž je s Elijahem Woodem (Frodo Pytlík), Seanem Astinem (Samvěd Křepelka), Billym Boydem (Pipin Bral) a Orlandem Bloomem (Legolas).

Partička se objevila na Liverpool Comic Conu, který se konal od 4. do 5. května 2024, a své vzácné setkání oslavila večerními drinky. „Squad goals. Jaké jsou ty vaše?“ napsal Monaghan v jednom příspěvku.

Setkání upoutalo pozornost další hvězdy Pána prstenů, protože vedle samotného Blooma, který to okomentoval slovy „nejlepší fotka“, se vyjádřila i herečka Lady Arwen, Liv Tyler: „Ohhhhhhh too much“ s několika zamilovanými srdíčky.

Setkání všech hobitů se nekoná často, protože v rozhovoru pro IGN z roku 2022 se čtveřice sešla poprvé po deseti letech. To však neznamená, že by nebyli v kontaktu, protože se podle Boyda pravidelně scházejí v různých kombinacích a dokonce mají skupinový chat s názvem Hobiti.

Milé fotografie přicházejí během jinak nešťastného víkendu pro fanoušky Pána prstenů, kteří truchlí nad ztrátou herce krále Théodena, Bernarda Hilla, který zemřel 5. května ve věku 79 let.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal RYAN DINSDALE z IGN US.

V tomto článku
  • Platforma
  • PC
Další podobné
Komentáře