Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdný stylista Filip Vaněk (46)se v novém díle našeho pořadu Fashion Boss podíval na outfity z večírků, které se konají v restauracích či barech. Vynechal honosné akce s róbami. Jak chodit do baru či na party a jak se naopak nikdy neobléct?

Tentokrát to nejvíce schystala jeho kamarádka Olga Menzelová (46). „Já mám Olgu moc rád. My spolu chystáme jeden velký projekt, ale budeme si před ním evidentně muset sami pohovořit,“ začal hodnocení Vaněk.

„To je celý prů*er. Tenhle typ kabelky noste leda na pytlíky na psí exkrementy. Já chápu, že to asi ve vietnamských tržnicích je, ale nekupujte to, je to strašný,“ zhodnotil stylista celý outfit.

Bílou crossbody kabelku si vzala také Lucie Bílá (58). „Ony asi chodí spolu venčit ty psy. To není typ kabelky, se kterou se chodí na večírky,“ zdůraznil Vaněk. „Tento typ saka tady také nefunguje. Je tu cítit urputná snaha sladit černou a bílou, to není dobré. Není současná ani účesem a make-upem. Vyznívá to lacině česky,“ zkritizoval i českou slavici.

A negativně zhodnotil také jejího partnera Radka a syna Filipa. „Je to světský, je to kolotoč, není to dobré oblékání pro muže,“ řekl na adresu Radka. „Filip má hezkou košili a tím to celé končí,“ doplnil Vaněk.

Co dalšího ve Fashion Bossovi zkritizoval a koho naopak pochválil? Na celý díl našeho pořadu se můžete podívat ve videu.

Další články

Načítám