Skupiny létají s Honzou

Ryanair přidává linku do BENÁTEK

12.5.2024 9:49 Žádné komentáře
Nabídka již není aktuální

Od října bude Ryanair létat i přímo do Benátek.


V rezervačním systému aerolinky Ryanair se po několikaleté pauze opět objevila linka z Prahy do Benátek na hlavní letiště Marco Polo. Ryanair dosud létá na vzdálenější letiště Treviso, které bude nejspíš novou linkou nahrazeno. Na hlavní letiště létá z Prahy aktuálně pouze Wizz Air, který ale postupně ubírá počet letů. Ryanair bude létat 5x týdně od čtvrtka do pondělí. Většinou se jedná o ranní lety, stejně jako má Wizz Air, potěší ale nedělní večerní odlet z Benátek. Ceny zatím nijak oslnivé nejsou, nejlevnější zpáteční letenky nabízí za cca 2 600 Kč, s časem se ale dá snížení cen očekávat. V ceně nejlevnějších letenek od Ryanair máme příruční zavazadlo o rozměrech 40x25x20 cm.

Letenky z Prahy do Benátek
13.02.2025 – 16.02.2025

Jak z letiště Marco Polo

Na letiště je vedena linka městského autobusu č. 15, která nás doveze do pevninské části Mestre za cca 25 minut. Cena jednosměrné jízdenky je 10 €. V nabídce jsou také spoje společnosti ATVO, rovněž za 10 €, které zajíždějí i přímo do ostrovních Benátek. Pokud chceme jet do ostrovních Benátek lodí, přímo z letiště jsou v nabídce waterbusy za 15 €.
Z letiště Marco Polo jsou k dispozici také linky přímo do přímořských letovisek. Přehled linek najdete zde.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *