Sigourney Weaver is naar verluidt in gesprek om onderdeel te worden van het Star Wars-universum in The Mandalorian & Grogu

Weaver mag opnieuw naar de sterren reizen.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Er is een grote kans dat Alien en Avatar-ster Sigourney Weaver terug gaat keren naar de sterren, aangezien ze in gesprek is om zich aan te sluiten bij het Star Wars universum met een rol in The Mandalorian & Grogu.

THR en The InSneider hebben het nieuws gemeld, maar er zijn geen verdere details gegeven over wie ze zou spelen of hoe dicht de twee partijen bij een deal zijn. Weaver is een sci-fi icoon en ze zou een zeer welkome toevoeging zijn aan dat sterrenstelsel ver, ver weg.

Image Credit: Carlos Alvarez/Getty Images
Bron Afbeelding: Carlos Alvarez/Getty Images

Weaver heeft tijdens haar carrière vele prijzen gewonnen, waaronder een BAFTA voor The Ice Storm, twee Golden Globes voor Gorillas in the Mist en Working Girl en zelfs een Grammy voor Best Spoken Word Album voor Earth (The Book). Ze is ook drie keer genomineerd voor een Oscar, waarvan één voor haar werk in Aliens.

Wat betreft The Mandalorian & Grogu, het staat momenteel gepland om de eerste Star Wars film te zijn die in de bioscoop zal worden uitgebracht sinds The Rise of Skywalker uit 2019. Deze nieuwe film wordt geregisseerd door Jon Favreau en zal “de lopende ontwikkelingslijst van Lucasfilm leiden, inclusief films onder leiding van Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold, en Dave Filoni.”

Star Wars fans moeten echter nog even geduld hebben, want The Mandalorian & Grogu heeft momenteel een releasedatum van 22 mei 2026.

Tot die tijd kunnen fans uitkijken naar andere projecten zoals Disney+'s Star Wars: The Acolyte, dat in première gaat op 4 juni 2024, en zich afspeelt tijdens het High Republic tijdperk.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel
Gerelateerde artikelen
Reacties