CEO van Arrowhead hint op speciale Helldivers 2 reviewfiasco cape

Een nieuwe, hilarische manier om een ​​van de zwaarste tijden voor Helldivers 2 te herdenken.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Arrowhead CEO Johan Pilestedt heeft op X/Twitter een eerste blik gedeeld op een speciale cape die geïnspireerd is door de review-bombardementen op Steam na het PSN-account fiasco.

De afbeelding, die je hieronder kunt zien, is slechts een kleine teaser van wat er nog gaat komen, aangezien we alleen een blik krijgen op de rechteronderkant van de cape. Dat heeft de fans er echter niet van weerhouden om erg enthousiast te worden.

@MadeByKoobi is een van de velen die niet kunnen wachten op deze cape en deelde de altijd prachtige Jurassic Park-meme van Dr. Ian Malcolm die zegt: 'Je hebt het gedaan. Jij gekke klootzak, je hebt het gedaan."

Talloze anderen prezen het team voor het daadwerkelijk realiseren van dit idee. Deze eerste blik volgt op de vele ontwerpen die door fans zelf zijn gemaakt nadat Sony van koers veranderde en besloot om spelers niet te dwingen om een PSN-account te koppelen om Helldivers 2 te kunnen spelen.

De capes van zowel de gemeenschap als Arrowhead zijn geïnspireerd door de angstaanjagende rode lijn van negatieve recensies die op Steam verschenen na de aankondiging van deze vereiste accountkoppeling. Het lijkt er nu op dat het binnenkort voor altijd in Helldivers 2 zal leven als een grappige herinnering aan de moeilijke periode voor de game die verder een grote hit is geweest.

Over die moeilijke periode gesproken, het leidde er ook toe dat Helldivers 2 uit 177 landen van Steam werd verwijderd vanwege de PSN-koppelingsvereiste, wat uiteraard heel veel hoofdpijn veroorzaakte voor iedereen binnen en buiten de studio.

Gelukkig veranderde Sony van koers en is alles nu in orde met Helldivers 2. Nou ja, behalve de constante dreiging van vijanden die op elke hoek hun best doen om ons te stoppen met het verspreiden van democratie.

“Helldivers fans - we hebben jullie feedback gehoord over de Helldivers 2 account koppeling update. De update van 6 mei, die Steam en PlayStation Network account koppeling zou hebben vereist voor nieuwe spelers en voor huidige spelers vanaf 30 mei, zal niet doorgaan,” schreef PlayStation op zijn officiële account.

“We leren nog steeds wat het beste is voor PC-spelers en jullie feedback is van onschatbare waarde. Nogmaals bedankt voor jullie voortdurende steun aan Helldivers 2 en we zullen jullie op de hoogte houden van de toekomstige plannen.”

Voor meer informatie, bekijk hoe spelers een nieuwe strategem kunnen ontgrendelen als ze in vijf dagen twee miljard Automatons doden en hoe Arrowhead in de toekomst zal discussiëren over frequente balanspatches, aangezien ze soms “te ver” zijn gegaan.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Helldivers II

Arrowhead Game Studios | 8 februari 2024
  • Platform
  • PS5
  • PC
Gerelateerde artikelen
Reacties