Hlavní obsah
Článek

Ať už máte o Kim Kardashian (43)Kanyem Westovi (47) mínění jakékoli, jedno se jim upřít nedá. Když jde o děti, a o to být s nimi v pro ně důležité chvíli, vždy najdou ve svém nabitém diáři čas, aby je mohli podpořit…

Stejně tomu bylo i v pátek, kdy oba bývalí manželé přijeli fandit svému osmiletému synovi Saintovi během basketbalového zápasu v Los Angeles. Televizní hvězda a rapper v takových chvílích dovedou hodit staré křivdy za hlavu a být tam pro své dítě, ač jim vzájemná přítomnost nemusí být úplně příjemná.

Na parkovišti u hřiště se tak sešly hned dva cybertrucky, které již před časem rozdělily veřejnost na dva tábory. Buď hranatý stroj jako z kosmu od Tesly milujete, nebo nenávidíte. Jasné ale je, že mezi celebritami si našel hned několik příznivců. Kromě Kim s Kanyem a Elona Muska se v něm vozí například i Beyoncé a Jay-Z, Katy Perry, Lady Gaga, Serena Williams, Pharrell Williams či Justin Bieber s manželkou Hailey, kteří čerstvě oznámili, že čekají první dítě.

Sportovně oděná Kim, která přijela se synem na místo, předvedla svou novou plavou hřívu. Zalíbení v mamince jako blondýnce zřejmě našel i Saint, který chtěl mít platinovou barvu na svých vlasech také, a tak mu to maminka umožnila.

A zatímco Kim přítomnost fotografů rozhodně nepříjemná nebyla, Kanye se snažil proklouznout bez povšimnutí. Tentokrát jej nedoprovázela ani manželka Bianca Censori, která má prý rovněž s dětmi z manželova předešlého vztahu dobré vztahy.

Další články

Načítám