Má se bát jednička Manchesteru United o místo? Na Old Trafford může zamířit zdarma bývalá hvězda Realu Madrid

Přišel z Interu Milán jako spasitel, jenže zatím se mu moc nedaří. André Onana se v roli jedničky dosud na Old Trafford příliš neosvědčil. Kamerunský gólman udělal v právě probíhající sezoně celou řadu chyb, které stály United cenné body i naděje na zisk trofejí. Současné vedení Rudých ďáblů sice brankáři vyjádřilo důvěru, během léta chce ale na brankářském postu zvýšit konkurenci. Ta má osmadvacetiletého hráče vybičovat k lepším výkonům.

Má se bát jednička Manchesteru United o místo? Na Old Trafford může zamířit zdarma bývalá hvězda Realu Madrid

Manchester United si od jeho příchodu mnohé sliboval, o to větší pak přišlo zklamání hned v úvodu sezony. Nákladná investice za 43,8 milionu liber se zatím úplně nevrací, ale vedení s trenérem nechce nad gólmanem lámat hůl.

Ideálním scénářem je zvýšení konkurence, které donutí Onanu více bojovat o místo v základní sestavě. A Rudí ďáblové na to jdou lišácky, neboť by mohli získat zdarma bohaté zkušenosti. Podle portálu Fichajes by mohl na Ostrovy zamířit kostarický veterán Keylor Navas.

ŽÁDNÝ PŘEDČASNÝ ODCHOD A UŽ VŮBEC NE DO ARÁBIE. LEWANDOWSKI BY MĚL BÝT I DÁL NEJSTARŠÍM HRÁČEM BARCELONY

Sedmatřicetiletý brankář v minulosti hájil barvy Realu Madrid, od roku 2019 je pod smlouvou v PSG. V Parku Princů však musel místo v základní sestavě vyklidit italskému kolegovi Gianluigimu Donnarummovi, který je v Paříži jasnou jedničkou.

Navas absolvoval loni krátké hostování na Ostrovech v Nottingham Forest, po této sezoně má být pro mnohé lákavým zbožím, neboť mu končí smlouva a PSG opustí jako volný hráč. Již v lednu o jeho angažování uvažoval saúdskoarabský Al Hilal FC, ale jednání se nepodařilo dotáhnout do zdárného konce.

Foto: Paris Saint-Germain FC