Zavřít reklamu

Společnost Ajax Systems s potěšením oznamuje, že poprvé v historii získala prestižní ocenění Red Dot Award. V letošním roce získaly produkty společnosti Ajax pro zabezpečení proti vniknutí a inteligentní automatizaci uznání v následujících kategoriích:

Red Dot Award je mezinárodně uznávaná pečeť kvality za vynikající design. Výrobky posuzuje uznávaná mezinárodní porota odborníků a hodnotí je podle kritérií, jako jsou inovace, funkčnost, formální kvalita a ekologická kompatibilita.

Dotykový panel KeyPad

Bezdrátová klávesnice s dotykovou obrazovkou hladce spojuje zabezpečení a správu zařízení inteligentní domácnosti. Může se pochlubit velkým 5palcovým displejem IPS s přizpůsobitelnými černobílými motivy a automatickým nastavením jasu. Sklo odolné proti poškrábání zajišťuje odolnost a zachovává bezchybný vzhled.

Obrazovka s vysokým rozlišením pojme všechny potřebné ovládací prvky a poskytuje uživatelům vizuálně úžasný a vysoce kvalitní obraz. Klávesnice KeyPad TouchScreen nabízí intuitivní správu skupin, známé rozhraní podobné aplikaci Ajax a špičkové bezpečnostní funkce, včetně technologie DESFire® a podpory BLE, které umožňují ovládat klávesnici prostřednictvím chytrého telefonu s aplikací Ajax.

LightSwitch & Outlet

Tato špičková řada chytrých vypínačů a zásuvek kombinuje elegantní design s pokročilou technologií a umožňuje uživatelům pohodlně ovládat osvětlení a elektrické zásuvky pomocí chytrých telefonů. LightSwitch je vybaven prostorným panelem citlivým na dotyk, který okamžitě reaguje na klepnutí nebo bezdotyková gesta – stačí přiblížit ruku alespoň na 15 mm k zařízení a světlo se rozsvítí. Díky jemnému LED podsvícení to jde snadno i ve tmě. LightSwitch nevyžaduje neutrální vodič, je k dispozici v jedno-, dvou- a dvoucestných modelech s vyměnitelnými čelními panely nabízenými v osmi barvách: bílé, mlžné, šedé, grafitové, slonovinové, ústřicové, olivové nebo černé.

Bezdrátová zásuvka má flexibilní nastavení a vzdálenou konfiguraci, podporuje automatizační scénáře, zobrazuje stavy pomocí LED indikace a pomáhá odhalovat „energetické upíry“ mezi elektrickými spotřebiči. Má také dotykové tlačítko napájení pro vypnutí spotřebiče, takže není nutné používat aplikaci nebo odpojovat elektrický spotřebič ze zásuvky Outlet ručně.

WaterStop & LeaksProtect

Systém LeaksProtect je určen k ochraně domů a nemovitostí před povodněmi, rychle detekuje úniky a přítomnost vody a pomáhá uživatelům předcházet nákladným škodám a zachovat si klid. Díky své miniaturní konstrukci o výšce pouhých 14 mm se vejde kamkoli, kde může dojít k úniku vody.

LeaksProtect ve spojení s elektrickým uzavíracím ventilem WaterStop dokáže vytvořit inteligentní systém prevence úniků vody pro dálkové nebo automatické řízení dodávky vody. Konstrukce WaterStop se skládá z ventilu a výkonného elektrického pohonu, který automaticky uzavře přívod vody na základě povelu z aplikace Ajax nebo stisknutím tlačítka na místě.

O společnosti Ajax Systems

Ajax Systems je mezinárodní technologická společnost a největší výrobce bezpečnostních systémů v Evropě. Společnost nabízí také ochranu proti vniknutí, kamerový systém, požární zabezpečení, prevenci úniku vody a zařízení pro domácí automatizaci. Portfolio produktů zahrnuje 135 bezdrátových a kabelových zařízení pro zabezpečení a automatizaci. V současné době Ajax spolehlivě chrání více než 2,5 milionu uživatelů ve 187 zemích světa.

Produkty Ajax Systems můžete zakoupit zde

.