John Wick: Donnie Yen dostane vlastní spin-off

John Wick: Donnie Yen dostane vlastní spin-off | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Nevidomý bojovník Caine se vrátí ve vlastním filmu.

Článek může obsahovat spoilery pro dosavadní díly série John Wick!

Série John Wick je jednou z nejúspěšnějších značek studia Lionsgate. Dosud zveřejněné čtyři filmy utržily jen v kinech miliardu dolarů při zhruba pětinových nákladech. Dává tedy smysl, že se studio snaží z úspěchu značky dál těžit. Hlavní série je pro tuhle chvíli pozastavená. V závěru čtvrtého filmu John Wick zdánlivě zemřel. Pokud bude Keanu Reeves chtít pověsit pistole na hřebík, může to být smrt permanentní. Ale jsme v nadsazeném filmovém světě, takže jakmile se Keanu zatouží vrátit, nějaké příběhové vysvětlení se pro to najde.

Ať už se Reeves vrátí nebo ne, sága rozhodně dál pokračuje. Už jsme viděli seriál Hotel Continental, příští rok bude mít premiéru John Wick Presents: Ballerina a dozvěděli jsme se, že se režisér Chad Stahelski stal kreativním ředitelem pro celou značku, pro kterou vzniknou další seriály a filmy. Teď byl ohlášený první z nich. Zatím nemá oznámený název, ale víme, že hlavní postavou bude Caine.

Caine je slepý zabiják, starý kamarád Johna Wicka, který byl ve čtvrtém dílu série donucený, aby Johna zlikvidoval. Pokud by neuposlechl, ohrozil by tak život svojí dcery. V závěru snímku byl Vysokým stolem zproštěn svojí povinnosti. V titulkové scéně kráčí Caine po ulici a s nožem v ruce se k němu blíží Akira, které Caine zabil jejího otce, Shimazu. Zatím nicméně nevíme, o čem bude pojednávat nově chystaný film. Jestli bude navazovat na titulkovou scénu, anebo se vydá nějakým jiným směrem.

Je potvrzeno, že v roli Cainea se vrátí Donnie Yen, kterého můžete znát také z filmů jako Tenkrát v Číně 2, Železný opičák, Hrdina, Blade 2, Rytíři ze Šanghaje, Ip Man, Tygr a drak: Meč osudu, Rogue One: Star Wars Story, xXx: Návrat Xandera Cage či Mulan. Zatím nebyli představeni žádní další herci nebo režisér. Scénář píše Robert Askins, jenž napsal řadu epizod pro Umbrella Academy. Produkují Basil Iwanyk, Erica Lee a Chad Stahelski. Točit se bude příští rok v Hongkongu.

Titulní foto je ilustrační, Caine v Johnu Wickovi 4

Zdroj: Variety

John Wick

17.05.2019 | USA, Kanada, Čína
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

John Wick: Donnie Yen dostane vlastní spin-off | Fandíme filmu John Wick: Donnie Yen dostane vlastní spin-off | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest