Moje sladké tajemství

Sandra Nováková udělá, co manželovi na očích vidí

Vojtěch Moravec má prý stále častěji narážky na její věk.

Vždycky byla divoška, teď ale Sandra Nováková (42) ze seriálů ZOO a Lež na pláži opět překvapila. Jen krátce před narozeninami se totiž odhodlala a nafotila pořádně odvážné snímky pro pánský časopis. Tentokrát to ale nebylo z její hlavy, přišel s tím její manžel, režisér Vojtěch Moravec (37).

„Řekli mi, že mám na to posledních pár dní, pak už to bude passé. Přál si mít dívku z Playboye, tak mu to ráda splním,“ nechala se slyšet herečka.

Na první pohled idylka, doma už to ale asi trošku hapruje.

Dělá kvůli němu psí kusy?

Ostatně už delší dobu ráda provokuje svůdnými fotkami v plavkách a nebojí se pochlubit naprosto luxusní postavou. Jenže nyní se zdá, že to není jen tak.

Sexy a vyzývavá, přesně to Moravec zbožňuje.

Ačkoli vypadá i po čtyřicítce stále perfektně, Moravec ji má až příliš upozorňovat na to, že už zkrátka není ten nejkřupavější salátek, což ji prý samozřejmě neskutečně trápí.

A tak dělá možné i nemožné, aby mu ukázala, že ještě rozhodně nepatří do starého železa. A zřejmě má i strach, aby se na scéně neobjevila náhodou nějaká jiná. Kolem Moravce se totiž pořád motá spousta krásek, které dychtí klidně i po maličké roličce v seriálu.

Musí režisér doma sekat latinu?

Nemusíme snad ani dodávat, že právě to ji podle všeho vždy vytočilo doběla. A když se herečka naštve, tak to stojí za to. To prý často i talíře létají. Ale i to měla dost změnit a nyní prý seká latinu.

Přece jen kdo by chtěl mít doma ženu, která na muže pořád jen křičí nebo se s ním dohaduje? My navíc věříme, že to tak horké nakonec nebude, a i kdyby bylo opravdu zle, dokážou se usmířit jako vždy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden