Vražda na pražské Florenci kvůli dívce. Útočník prchá

Tragický konec sporu

Vražda na pražské Florenci kvůli dívce. Útočník prcháAKTUALIZOVÁNO 2
Domov
Echo24
Sdílet:

Hádka na pražském autobusovém nádraží Florenc, ke které došlo dnes odpoledne, skončila smrtí. Útočník, po kterém policie nyní pátrá, je podezřelý z vraždy. Do pátrání je zapojen i vrtulník.

Poblíž pražského autobusového nádraží Florenc se dnes odpoledne stal incident mezi dvěma muži, který skončil ubodáním jednoho z nich. Na případ upozornil server Blesk.cz, podle kterého se muži pohádali kvůli dívce. Ubodaný muž byl čtyřiatřicetiletý Lotyš, útočník je s největší pravděpodobností také občan ze zemí bývalého Sovětského svazu.

„Ve čtvrt na dvě jsme přijali oznámení o incidentu mezi dvěma muži, který se odehrál poblíž autobusové zastávky v ulici Za Poříčskou bránou,“ uvedl mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan. Pobodaný muž podle něj svým zraněním na místě podlehl. 

Hledaný, který z místa činu utekl, je v tuto chvíli podezřelý z vraždy. Muž je přibližně 185 cm vysoký a má sportovní postavu. Po incidentu měl pravděpodobně zakrvácený obličej a krví potřísněné tričko. Hulan ale upozornil, že právní kvalifikaci policie určí až po zjištění všech okolností. 

Kriminalisté prošetřováním zjistili, že v době potyčky měla stát opodál incidentu skupinka lidí, kteří si šarvátku nahrávali na mobilní telefony, nebo tablety. „Pokud tyto osoby skutečně disponují záběry incidentu, prosíme je, aby nám je pro jednoznačné objasnění celé události poskytly, za což předem děkujeme,“ uvedla policie ve svém prohlášení.

Videozáznamy mohou občané kriminalistům předat prostřednictvím kterékoliv policejní služebny, nebo přímo v budově Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy, na adrese Kongresová 2, Praha 4
 

Čtěte také: Velká ryba v síti české policie? Podivný případ perského obchodníka
 

Sdílet:

Hlavní zprávy

Týdeník Echo

Koupit
×

Podobné články