Vánoční vzkaz Karla Gotta, teď na nahrávce z nemocnice

VZKAZ NEMOCNÉHO ZPĚVÁKA

Vánoční vzkaz Karla Gotta, teď na nahrávce z nemocniceNOVÉ
Karel Gott s dětmi. Foto: Foto: Facebook Karla Gotta
1
Domov
Echo24
Sdílet:

Český zpěvák Karel Gott, který letošní Vánoce tráví v nemocnici kvůli rakovinnému onemocnění, na Štědrý den zveřejnil vánoční poselství svým příznivcům. Oblíbený zpěvák, kterému v důsledku léčby vypadaly vlasy, svým příznivcům děkuje za podporu a přeje jim šťastné prožití vánočních svátků.

„Moji milí příznivci, kteří na mě v posledních týdnech myslíte. Děkuji vám za vaši velkou podporu, přízeň, přání i dárky k Vánocům. A protože je Štědrý den, přeju vám krásné prožití svátků vánočních v kruhu těch nejbližších a užijte si co nejlépe sváteční náladu. Vám všem boží požehnání, váš Karel Gott,“ vzkazuje zpěvák v audionahrávce, která se na Štědrý den objevila na jeho Facebooku.

Milí manželovi příznivci, dovolte mi, abych vám všem popřála krásné a klidné prožití vánočních svátků v kruhu svých milovaných. Připojuji především manželův vánoční audio vzkaz pro vás, s fotografiemi pořízenými před pár dny při naší procházce Kampou. Lásku a hlavně pevné zdraví všem! Ivana Gottová

Zveřejnil(a) Karel Gott dne 24. prosinec 2015

Nahrávku sem umístila zpěvákova manželka Ivana Gottová, která sama popřála všem veselé Vánoce. Spolu s nahrávkou zveřejnila i fotografii, kde je Karel Gott vyfocený před několika dny se svými dvěma dětmi během procházky na pražské Kampě. Zpěvák má na fotce čepici, která zakrývá jeho vypadané vlasy.

Lékaři totiž začátkem listopadu oznámili, že u Gotta diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinův lymfom. Zjistili to při operaci náhlé příhody břišní, které se zpěvák podrobil několik dní předtím v Institutu klinické a experimentální medicíny. Zpěvák ihned zahájil cílenou onkologickou léčbu na hematologické klinice Všeobecné fakultní nemocnice.

V nemocnici ostatně Gott stráví i letošní Vánoce. Tento týden o tom na základě informací Gottovy mluvčí Anety Stolzové informoval Český rozhlas – Radiožurnál s tím, že během svátků zpěvák absolvuje další chemoterapii.

Počátkem prosince v rozhovoru pro německý deník Bild řekl Gott, že kvůli terapii někdy trpí bolestmi a začaly mu vypadávat vlasy. Lékaři mu podle jeho vyjádření dávají devadesátiprocentní šanci na přežití, současně si ale Gott nyní už nedovede představit, že by znovu zpíval. „Moji lékaři mi však slíbili, že se mi hlas vrátí stejně jako ostatní životní síly. K tomu je ale ještě dlouhá cesta,“ řekl deníku.

Gott kvůli onemocnění zrušil své naplánované koncerty. Nejslavnější český zpěvák populární hudby se na hudební scéně pohybuje od 50. let.

Čtěte také: Gott děkuje příznivcům na nahrávce z nemocnice

Karel Gott má rakovinu. Odvezli ho do Všeobecné nemocnice

Sdílet:

Hlavní zprávy

×

Podobné články