Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Ransdorf chce promluvit o švýcarské kauze. Jeho „show“ můžete sledovat online

Poslanec Evropského parlamentu za KSČM Miloslav Ransdorf chce ve čtvrtek novinářům poskytnout podrobnosti k takzvané švýcarské kauze.
Poslanec Evropského parlamentu za KSČM Miloslav Ransdorf chce ve čtvrtek novinářům poskytnout podrobnosti k takzvané švýcarské kauze.  (Autor: archiv Blesk)
Autor: ČTK - 
7. ledna 2016
07:31

Poslanec Evropského parlamentu za KSČM Miloslav Ransdorf chce ve čtvrtek novinářům poskytnout podrobnosti k takzvané švýcarské kauze. Jeho tiskové konference se má zúčastnit také Peter Guzmický, který byl podle Ransdorfa hlavním organizátorem jeho kontroverzní návštěvy ve švýcarské bance. Tiskovou konferenci můžete v 10:45 sledovat na Blesk.cz v přímém přenosu.

Ransdorfa a tři Slováky zadržela švýcarská policie loni 3. prosince v curyšské bance. Švýcarské statní zastupitelství proti nim vede trestní řízení kvůli majetkovým deliktům. Ransdorf, který kvůli případu pozastavil členství v europarlamentní frakci Evropská sjednocená levice – Severská zelená levice, odmítá, že by se dopustil čehokoliv nezákonného.

Živý přenos z tiskové konference sledujte od 11 hodin ZDE >>

Dlouholetý komunistický politik uvedl, že ve švýcarské bance jednal jménem Vladimíra Huňka, který byl již dříve odsouzen za to, že sliboval lidem peníze, když mu pomohou získat dědictví po příbuzných ve Švýcarsku. Ransdorf tvrdí, že dokumenty, které v bance předkládal, jsou pravé. Neměl prý slíbenou žádnou provizi.

Na tiskové konferenci má prý novinářům Guzmický předložit nové dokumenty, k nimž ještě neměli přístup.

villi ( 29. ledna 2016 05:09 )

AŤ ŽIJE KSČM !!! KSČM JE PRAVDA !!! KDO NECHCE SLYŠET PRAVDU JE ZLOČINEC,ROZVRACEČ A VLASTIZRÁDCE !!! DANĚ,PRÁCI,ŽIVOTY A JISTOTY VÁM NEBEROU KOMUNISTÉ !!! CHCETE SI DÁL UTAHOVAT OPASKY???KOMUNISTÉ VÍ,KDO VÁM JE UTAHUJE !! VÍTE TO TAKÉ ???!!!

tggb ( 7. ledna 2016 11:23 )

mňo, děda měl pravdu, za komoušů bylo fajn, i když teda tohoto Ramsforda by asi komouši rovnou pověsili, oni totiž hodně věšeli svý vlastní lidi

malymysak ( 7. ledna 2016 11:19 )

už aby byly u vesla zase komunisti, děda říkal že se za nich měl moc dobře, skoro všechno prý dávali zadarmo, i dětem mlíko ve škole

torro ( 7. ledna 2016 10:11 )

Jen a jen nenažraný sprostý PR@SATA každý rok mají větší a větší KORYTA Všechny komunisti měli v 45 pověsit na kandelábry a dnes je to parlament senát a vláda jen a jen LOS GAUNEROS a DUČE Narcis ten Sralbota kráká jednu piččovinu za druhou leze EU jako řit o les

karcsil ( 7. ledna 2016 10:08 )

Zásadne komunista pravdu nikdy nehovorí!!!! To platí jednoznačne o RANSDORFOVI !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa