Strýcová postoupila na turnaji v Dubaji do druhého kola

ČTK ČTK
16. 2. 2016 13:08
O postup do čtvrtfinále se utká s Julií Görgesovou. S Němkou má negativní bilanci, v šesti zápasech vyhrála jen dvakrát.
Barbora Strýcová
Barbora Strýcová | Foto: Reuters

Dubaj - Česká tenistka Barbora Strýcová navázala na vítězné vystoupení ve Fed Cupu a na turnaji v Dubaji postoupila do 2. kola. V úvodním utkání porazila Bulharku Cvetanu Pironkovovou za hodinu a půl 6:4, 6:3.

Devětadvacetiletá Strýcová, jež se 1. kole Fed Cupu v Rumunsku postarala společně s Karolínou Plíškovou o rozhodující bod ve čtyřhře, porazila Pironkovovou v pátém vzájemném utkání teprve podruhé. O postup do čtvrtfinále se utká s Julií Görgesovou. S Němkou má rovněž negativní bilanci, v šesti zápasech vyhrála jen dvakrát.

Tenisový turnaj žen v Dubaji (tvrdý povrch, dotace dva miliony dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:

Strýcová(ČR) - Pironkovová (Bulh.) 6:4, 6:3, Svitolinová (Ukr.) - Čepelová (SR) 6:3, 6:1, Ivanovičová (Srb.) - Gavrilovová (Austr.) 6:1, 6:0.

Čtyřhra - 1. kolo:

Klepačová, Srebotniková (Slovin.) - Hlaváčková, Hradecká (3-ČR) 5:7, 7:6 (7:3), 10:8, Grönefeldová, Vandewegheová (Něm./USA) - Kvitová, Rosolská (ČR/Pol.) 6:3, 6:0, Dabrowská, Martínezová (Kan./Šp.) - Duševinová, Siniaková (Rus./ČR) 7:5, 6:3.

 

Právě se děje

Další zprávy