‚Nějaký nápad na mou další kérku?‘ Lidé ministryni Šlechtové radí Babiše

Ministryně Na Facebooku

‚Nějaký nápad na mou další kérku?‘ Lidé ministryni Šlechtové radí BabišeNOVÉ 2
Domov
Echo24
Sdílet:

Ministryně pro místní rozvoj Kateřina Šlechtová (za ANO) zveřejnila na svém facebookovém profilu fotky svého tetování a radí se o motivu dalšího. „Nějaký nápad na motiv na mou další kérku? Měl by zahrnovat symbol státnosti a smyslu mého ministrování. Nechám se ráda inspirovat, kreativitě meze nekladu. Naopak!“ píše Šlechtová nad fotkou.

V diskuzi pod fotografií už leží služná zásoba tipů. „Já bych tam dal Babiše, ten symbolizuje všechno,“ poradil ministryni uživatel Dalibor Dvořák. „A co takhle mohylu Blanických rytířů?“ navrhl další. „Jste hustá,“ komentuje ministerské kérky uživatelka Veronika Jandáková.

Nejaky napad na motiv na mou dalsi kerku? :) Mel by zahrnovat symbol statnosti a smyslu meho ministrovani.Necham se rada inspirovat, kreativite meze nekladu ;) Naopak!

Zveřejnil(a) Karla Šlechtová dne 10. březen 2016

Pod statusem Karly Šlechtové se ale najde i kritika. „Počkejte, až budete mít děti a nechte si vytetovat jejich jména, když chcete kérku. Já bych to nikdy neudělala. V Americe si to lidi už nechávají dávat pryč,“ napsala Alena Penkavová.

Šlechtová je na sociálních sítích sdílná. Kromě informací, které souvisejí s činností na ministerstvu, zveřejňuje i osobní vzkazy. Nedávno ukázala fotku se svými psy, před tím si postěžovala na vulgární mail a koncem února zveřejnila fotku, ilustrující její zápas s angínou.

Čtěte dále: Obama ve funkci zhubl tři kila a dokonce povyrostl

Sdílet:

Hlavní zprávy

Týdeník Echo

Koupit
×

Podobné články