Překvapení se nekoná. Siniaková s Krejčíkovou na finále French Open nedosáhly

Pozoruhodná cesta mladé české deblové dvojice končí. Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou si na pařížském grandslamu připsaly dva hodnotné skalpy, nakonec ale nestačily na pár Makarovová, Vesninová. Ruskám podlehly po setech 4:6 a 2:6.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková

Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková | Foto: Facebookový profil Kateřiny Siniakové

V osmifinále se české duo postaralo o největší překvapení druhého grandslamu sezony. Mladé Češky vyřadily nejvýše nasazený pár Martina Hingisová a Sania Mirzaová. Světovým jedničkám nepovolily ani set a zvítězily 6:3 a 6:2.

Čtvrtfinálový zápas přinesl výhradně český souboj, když se proti Siniakové a Krejčíkové postavilo populární duo H+H. Ani turnajové šestky nedokázaly zastavit mladý český pár v cestě do semifinále. Zápas skončil 6:3 a 7:6.

V semifinále ale českým hráčkám vystavily stopku Vesninová s Makarovovu. Sedmé nasazené Rusky utkání s přehledem ovládly po setech 6:4 a 6:2. I když Češky začaly dobře a vzaly soupeřkám hned první podání, ve zbytku zápasu už ztrácely servis pouze ony.

I přes smutnou prohru v semifinále mají za sebou české hráčky životní turnaj.

Výsledky French Open:

Makarovová, Vesninová (7-Rus.) - Krejčíková, Siniaková (ČR) 6:4, 6:2.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme