Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalou moderátorku Peříčka a krásku z obálky Playboye Janu Štefánkovou už na večírcích vídáme opravdu výjimečně. S partnerem si ale nenechali ujít nejprestižnější párty filmového festivalu ve Varech.

"Přijela jsem na dva dny barovat," řekla Super.cz Štefánková s tím, že na filmy se nechystá. Jana už se ze šoubyznysu stáhla, věnuje se již sedm let prodeji nemovitostí na Mauriciu a Seychelách.

"Prodáváme je v Čechách, na Slovensku a v Polsku. Dá se říci, že jsem v nemovitostech už kovanější než v šoubyznysu," usmívá se Jana, která na párty zářila v modrých dlouhých šatech z dílny světového návrháře Roberta Cavalliho.

"Letošní téma mi vyhovovalo. Barvy podmořského světa jsou mi blízké. Seychely i Mauricius jsou obklopeny Indickým oceánem. Volba byla jasná. Buď modrá, nebo zelená. Zvítězily tyto šaty od Roberta Cavalliho, koupila jsem je v zahraničí," dodala Štefánková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám