Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka si zvyká na nové oslovení. Místo Gabriely Kratochvílové (34) je z půvabné vítězky České Miss z roku 2013 paní Lašková. Na společenské akci jsme ji potkali poprvé od její svatby a prozradila nám, jak jí to jde.

"Myslím, že v bance na mě vzpomínají ještě teď, protože jsem tam žádost o změnu jména podepisovala asi třikrát a špatně. Takže si tak nějak zvykám. Ale sama v sobě jsem si zvykla velice rychle. Vnímám se jako paní Lašková a jsem z toho velmi šťastná, ale je pravda, že na jméno si v rámci pracovních záležitostí zvykám jen pomalu, ale to k tomu patří. Vždycky budu tak trochu Kratochvílová," svěřila nám Gábina s tím, že už má vyměněné i všechny doklady.

"Tedy kromě řidičáku, a to vypovídá o tom, jak často ho používám," smála se. Na svatební cestě po Krétě sice jezdili novomanželé autem a projeli celý ostrov, ale Gábina byla za navigátorku. "Držela jsem se map na místě spolujezdce a myslím, že by mi můj manžel dal za pravdu, že v mapách se vyznám. Netušila jsem to, ale jsem na to pyšná," usmívala se a svatební cestu nám popsala.

Gábina nás zaujala i svým účesem, vlasy měla do drdolu. Vypadá to, že ke krátkému střihu, jímž zaujala na České Miss, se už nevrátí a pěstuje si dlouhou hřívu. "Ne, to jen tak vypadá. Udržuju si krátké mikádo v mezích těchto náušnic. Do krátkých ještě úplně neplánuju jít, i když neříkám, že se k nim nevrátím. Ale úplně dlouhé vlasy nechci, když už to trochu přesáhne můj limit, jsem z toho nesvá," vysvětila Gábina, které to na koncertě Kapky naděje v růžových šatech od návrhářky Beaty Rajské neskutečně slušelo.

Reklama

Další články

Načítám