Hokejista Voráček je druhou hvězdou uplynulého týdne NHL

Hokejista Philadelphie Jakub Voráček se dočkal ocenění za své výkony v minulém týdnu NHL. Vedoucí muž kanadského bodování soutěže je druhou hvězdou týdne. Ve čtyřech zápasech zaznamenal tři góly a čtyři asistence. Lepší byl jen Anže Kopitar z Los Angeles.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Voráček slaví poslední gól v duelu s Floridou

Jakub Voráček slaví poslední gól v duelu s Floridou | Zdroj: Reuters

Úvodní zápas minulého týdne nevyšel jak Philadelphii, tak Voráčkovi. Flyers prohráli s Tampou, ale pak už se nabrala vzestupná tendence. S Floridou ještě tým padl po nájezdech 1:2, ale pětadvacetiletý hokejista dal gól a prosadil se i při rozstřelu.

O víkendu pak dovedl Flyers čtyřmi asistencemi k výhře 7:4 nad Torontem a následně i dvěma góly, včetně vítězného v prodloužení, rozhodl o výhře 4:3 nad Winnipegem.

I díky zmíněným úspěchům vede Voráček kanadské bodování NHL s 44 body. Lepší týden v NHL měl jen slovinský útočník Anže Kopitar z Los Angeles, který ve třech zápasech zaznamenal devět kanadských bodů. Třetí hvězdou byl vyhlášen kanadský brankář Marc-André Fleury z Pittsburghu.

Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme