Česká televize: První start Jaromíra Jágra - v sobotu živě na ČT sport

02.02.2018 17:16

Česká televize získala práva na vysílání sobotního prvoligového zápasu hokejového Kladna, ve kterém nastoupí Jaromír Jágr. Utkání proti Benátkám nad Jizerou bude od 17:30 hostit liberecká ledová aréna.

Česká televize: První start Jaromíra Jágra - v sobotu živě na ČT sport
Foto: Facebook
Popisek: Jaromír Jágr

„Zaznamenali jsme nebývale vysoký zájem diváků o vysílání. Ačkoli se ze sportovního hlediska nejedná o utkání nejvyšší úrovně, nastoupí v něm dva hráči, legendy, kteří si bezpochyby zaslouží pozornost. Proto bylo i v našem zájmu práva za rozumných podmínek získat a zápas divákům nabídnout,“ vysvětluje šéfkomentátor programu ČT sport Robert Záruba.

Přímým přenosem hokejového utkání provede komentátor Tomáš Jílek. V první přestávce utkání uvidí diváci díl z cyklu GEN, v němž je Jaromír Jágr představen pohledem režiséra Karla Smyczka. Druhou přestávkovou pauzu vyplní pořad Hvězdy doma 2004 Jágr / Nedvěd.

Po skončení utkání bude uveden původně plánovaný Archiv Z, čtvrtfinále ZOH 1998 Česko-USA, tedy jeden z nejslavnějších zápasů Jaromíra Jágra v národním týmu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.