Nový pořad TV Barrandov – Týden podle Jaromíra Soukupa

05.04.2018 19:10

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov přichází s další novinkou. Generální ředitel a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media již brzy představí svůj nový pořad Týden podle Jaromíra Soukupa.

Nový pořad TV Barrandov – Týden podle Jaromíra Soukupa
Foto: TV Barrandov
Popisek: Nový pořad TV Barrandov – Týden podle Jaromíra Soukupa

V neděli 8. dubna ve 22.05 odvysílá televize Barrandov nový pořad Týden podle Jaromíra Soukupa, ve kterém bude generální ředitel televize Barrandov ironicky komentovat zprávy uplynulého týdne. V prvních dílech si vezme na paškál stav českých dálnic, otrávené špiony, velký humbuk okolo nové verze české hymny či nekonečnou kauzu Davida Ratha.

„Mezi nejsledovanější pořady televize Barrandov patří dlouhodobě Kauzy Jaromíra Soukupa. Obliba zpravodajsko-politických relací je tedy zřejmá. Proto bylo nasnadě přidat do vysílání i zkrácenou verzi pojatou trochu jinak – humorně a ironicky. V tomto stylu bude pořad reflektovat nejvýznamnější události daného týdne. Jsem rád, že se nám to díky synergii, která existuje mezi naším vydavatelstvím a televizí, podařilo, a doufám, že pro naše diváky bude nový formát stejně atraktivní jako ostatní pořady z naší produkce,“ navnadil diváky generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Pořady, které generální ředitel TV Barrandov moderuje, patří k nejsledovanějším formátům stanice. A tak Skupina Barrandov, do níž patří TV Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Plus a Barrandov Family, dosáhla v roce 2017 rekordního podílu na sledovanosti u dospělých diváků 8,7 procenta, a potvrdila tak pozici třetí nejsledovanější komerční televizní stanice na trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: Soustavu čtyř tůní vytvořili vodohospodáři na Opavsku

11:44 Lesy ČR: Soustavu čtyř tůní vytvořili vodohospodáři na Opavsku

Podmáčeného pozemku v lesích u obce Pustá Polom na Opavsku v Moravskoslezském kraji využili vodohosp…