'Nedokážu si představit, že bych se ještě někdy vrátila.' Koukalová nebude startovat ani v další sezóně

Gabriela Koukalová se v další sezóně do biatlonového světa nevrátí. Česká závodnice to řekla serveru Sport.cz. Podle svých slov si nedokáže v tuhle chvíli představit, že se ještě někdy vrátí. Případný comeback v dalších letech ale úplně nevyloučila.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gabriela Koukalová

Gabriela Koukalová | Foto: (C) Český biatlon Petr Slavík

„V tuhle chvíli si nedokážu představit, že bych se ještě někdy vrátila. Zároveň to nechci vůbec uzavírat, protože člověk nikdy neví a za rok, za dva mi to bude chybět,“ řekla Koukalová serveru Sport.cz.

'Když jsem přestala fungovat, odložili mě.' Koukalovou trápily úzkosti, v plánu má rodinu i návrat

Číst článek

Gabriela Koukalová vynechala letošní sezónu kvůli problémům s lýtky. Na přelomu roku uvedla, že za její problémy může i změna tréninku stylu běhu.

„Dlouho jsem si vyčítala, že jsem jiná, chtěla jsem někam patřit. Ale v české biatlonové partě se mi to nepodařilo nikdy,“ popisovala v rozhovoru pro časopis Glanc před několika týdny prostředí v českém biatlonu Koukalová.

„Pro český biatlon je to určitě ztráta, protože, jak bylo vidět v letošní sezóně, Gábina tam chybí. Tak je to ale sport a tak se to musí brát. Sportovat můžou jenom zdravý,“ řekl pro Radiožurnál šéftrenér ženské biatlonové reprezentace Zdeněk Vítek.

Česká biatlonistka se vzdala i účasti na letošní zimní olympiádě v Pchjončchangu. Na té předchozí v Soči získala stříbrnou medaili za závod s hromadným startem a také za smíšenou štafetu.

bor, nyc Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme