English

Zeman zhubl a těší se dobrému zdraví, oznámil Hrad

Novinky.cz 20 sources

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana byl před měsícem velmi dobrý. S odkazem na Martina Holcáta, který je šéfem Zemanova lékařského kolegia, to ve čtvrtek oznámil mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

Zeman upravil stravování a zhubl. Jeho zdravotní stav je velmi dobrý, ujišťuje Hrad

Hrad tím tak vyvrací spekulace o zhoršujícím se zdraví prezidenta.

Hrad: Zeman zhubl a jeho zdravotní stav je podle vyšetření velmi dobrý

Lidovky.cz

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana je podle komplexního vyšetření, které absolvoval v závěru července v Nemocnici Na Homolce, velmi dobrý. Ve společné tiskové zprávě to uvedli mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček a šéf lékařského konzilia…

Hrad píše o zdravotním stavu Zemana: Problémem je prý jen neuropatie

Praha - Podle šéfa lékařského konzilia prezidenta republiky Martina Holcáta je zdravotní stav Miloše Zemana "velmi dobrý". Jediný závažnější problém, který prezidenta trápí, je podle zprávy, kterou zveřejnil Hrad, neuropatie dolních…

Prezident Zeman je ve velmi dobrém zdravotním stavu, hlásí konzilium

Deník.cz

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana je podle komplexního vyšetření, které absolvoval v závěru července v Nemocnici Na Homolce, velmi dobrý.

Zemanův zdravotní stav je velmi dobrý, trápí ho jen neuropatie, uvedl Hrad

iDNES.cz / Zprávy

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana je podle komplexního vyšetření ze závěru července velmi dobrý, uvedla v tiskové zprávě Správa Pražského hradu. Prezidenta trápí jen neuropatie dolních končetin, kterou trpí dlouhodobě.

Zemanův zdravotní stav je velmi dobrý, oznámil Hrad. Zhubl a stabilizovala se mu hladina cukru

IHNED.cz / Domácí

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana je podle lékařů "velmi dobrý".

Zdravotní stav prezidenta je velmi dobrý, informuje Hrad

iROZHLAS

Kancelář prezidenta zveřejnila ve čtvrtek krátkou zprávu k zdravotnímu stavu Miloše Zemana. Podle šéfa jeho lékařského konzilia Martina Holcáta je na tom prezident velice dobře a trápí ho jenom problémy s dolními končetinami.

Prezident zhubl, trápí jej jen neuropatie nohou, oznámil Hrad

Echo24.cz / Domov

Pražský hrad zveřejnil ve čtvrtek informaci o zdravotním stavu prezidenta Miloše Zemana. Podle této zprávy podepsané Martinem Holcátem je jediným prezidentovým neduhem neuropatie dolních končetin.

Top Related Stories
92

Aug 17

Ovčáček vyvrací zprávy o amputaci nohy: Prezidentův stav je velmi dobrý, cukr se už stabilizoval

eXtra.cz open event

Žádná amputace nohy se nechystá a zdravotní stav pana prezidenta Zemana je vynikající. Takové zprávy dorazily z Hradu. Miloš Zeman má za sebou podrobné vyšetření.

Aug 17

Zeman zhubl a těší se dobrému zdraví, oznámil Hrad

Novinky.cz open event

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana byl před měsícem velmi dobrý. S odkazem na Martina Holcáta, který je šéfem Zemanova lékařského kolegia, to ve čtvrtek oznámil mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

Aug 16

Prezident Zeman může obhajovat mandát, získal dostatek podpisů

Praha - Prezident Miloš Zeman má k dnešnímu dni 59.263 podpisů, tedy dostatek, aby se mohl přihlásit do obhajoby svého mandátu. Kandidáti na Hrad potřebují 50.000 ověřených podpisů nebo podporu deseti senátorů či 20 poslanců.

Aug 12

Akce Babiš má poškodit i pana prezidenta. Ale Zeman se nedá a má plán, vzkazuje Ovčáček

Praha – Ke kauze žádosti o vydání šéfa hnutí ANO Andreje Babiše a místopředsedy hnutí Jaroslava Faltýnka se vyjádřili celá řada politiků, Poněkud stranou zatím zůstával Hrad. Mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček však teď na…

Aug 12

Obvinění Babiše nebude překážkou. Zeman jmenuje premiérem vítěze voleb

Echo24.cz open event

Prezident Miloš Zeman jmenuje premiérem vítěze říjnových voleb. Serveru Aktuálně.cz to sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Reagoval tak na situaci poté, co policie požádala Sněmovnu o vydání k trestnímu stíhání poslance Andreje Babiše…

Aug 10

Zeman jedná se zástupci krajů, ti chtějí vyšší platy v sociálních službách

Lány - Zástupci krajů si přejí, aby je podpořil prezident Miloš Zeman při jednání o výdajích na navýšení platů pro pracovníky v sociálních službách. Zeman dnes v Lánech jedná i s ministryní pro místní rozvoj Karlou Šlechtovou (ANO).

Aug 8

Zeman v září zahájí další kolo návštěv krajů. O kampaň nejde, trvá na svém

Praha - V polovině září zahájí prezident Miloš Zeman další kolo návštěv krajů. Informoval o tom dnes mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.

Aug 5

Zeman se ve čtvrtek setká s hejtmany krajů

Praha - Prezident Miloš Zeman se ve čtvrtek večer setká s hejtmany krajů. Přijme je na zámku v Lánech na Kladensku. ČTK to řekl mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.

Aug 4

Koho prezident Zeman vyznamená 28. října? Od lidí dostal 195 návrhů

Deník.cz open event

Prezident Miloš Zeman obdržel od lidí návrhy na udělení státních vyznamenání 195 osobnostem z celého společenského spektra. Zeman každoročně u příležitosti státního svátku 28. října vyznamenává tři až čtyři desítky lidí.

Aug 4

Zeman dostal od lidí návrhy na téměř 200 vyznamenání, další osobnosti navrhli poslanci a senátoři

Praha – Mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček oznámil, že na Hrad přišly od lidí návrhy na udělení státních vyznamenání 195 osobnostem. Koho prezident vybere k udělení či propůjčení některého z řádů či některé z medailí, je zcela na…

Aug 3

Fond Miloše Zemana ztrácí podporu. Více než polovina poslaných darů letos nepřesáhla korunu

"Pokud vás trápí nižší objem prostředků, uspořádejte sbírku," sdělil mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček na otázku, proč se nedaří fondu získat více darů.

Aug 2

Zeman musí vykazovat setkání s občany ve volebních výdajích, potvrdil dohledový úřad. Hrad: Je to kampaň

iROZHLAS open event

Setkání prezidenta Miloše Zemana s občany v krajích jsou součástí kampaně. Jako bezúplatné plnění by je tak měl před volbami zahrnout do svého volebního limitu. Vyplývá to z nejnovějšího stanoviska Úřadu pro dohled nad hospodařením…

Jul 30

Jak Miloš Zeman vymyslel, že kampaň neexistuje

iROZHLAS open event

Do sněmovních voleb zbývají tři měsíce, do voleb prezidentských měsíců pět a kampaň nabírá na obrátkách. Politici v sobě objevili vášeň pro open-air festivaly, předvádějí se všude možně, billboardů podél silnic přibývá.

Jul 24

Zápisník Jany Havligerové: Zeman na Hrad

E15.cz open event

Prezident Miloš Zeman nehodlá omezit spanilé jízdy po krajích, po letní pauze od září opět chystá výjezdy. Výzvu člena Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a politických hnutí Jana Outlého, aby hlava státu cesty zvážila,…