English

Druhý den Beats for Love přinesl světové hudební premiéry

Novinky.cz / Kultura 3 sources

Přes 30 tisíc lidí dorazilo o druhém festivalovém dni na Beats for Love, největší festival elektronické hudby ve střední Evropě. Ten hostí od středy až do soboty 7. července industriální areál Dolních Vítkovic v Ostravě.

Beats for Love během dvou dnů navštívilo přes třicet tisíc lidí

Týden.cz

Jeden z největších evropských tanečních festivalů Beats for Love v pátek v Ostravě vstupuje do své druhé poloviny. Během prvních dvou dnů přišlo do průmyslového areálu v Dolních Vítkovicích celkem 35 tisíc lidí.

Beats for Love během dvou dnů navštívilo 35.000 lidí

www.ceskenoviny.cz

Ostrava - Jeden z největších evropských tanečních festivalů Beats for Love dnes v Ostravě vstupuje do své druhé poloviny. Během prvních dvou dnů přišlo do průmyslového areálu v Dolních...

Top Related Stories
7

Jul 4

První den Beats for Love ovládli Alle Farben a Robin Schulz

Desítky tisíc fanoušků zaplnily ve středu večer areál Dolních Vítkovic, kde začal čtyřdenní festival taneční elektronické hudby Beats for Love.

Jul 3

Začínají Beats for Love. Uvidíte řadu novinek, říká ředitel festivalu

Ve středu začne v Ostravě největší středoevropský festival taneční hudby Beats for Love. Krátce před otevřením festivalových bran jsme si povídali s jeho ředitelem Kamilem Rudolfem.

Jul 6

Druhý den Beats for Love přinesl světové hudební premiéry

Přes 30 tisíc lidí dorazilo o druhém festivalovém dni na Beats for Love, největší festival elektronické hudby ve střední Evropě. Ten hostí od středy až do soboty 7. července industriální areál Dolních Vítkovic v Ostravě.

Jul 5

Festival Beats for Love roztančil Ostravu, první den dorazilo 25 tisíc lidí

Bezmála 25 tisíc lidí, což je nejvyšší číslo návštěvnosti zahajovacího dne festivalu, přilákal první den největšího festivalu elektronické hudby ve střední Evropě, Beats for Love. Ten hostí od středy až do soboty Ostrava.

Jul 4

Začíná Beats for Love: Největší taneční festival ve střední Evropě! Kam ještě vyrazit?

S obdobím prázdnin je vždy spojena festivalová sezóna. Ta v Moravskoslezském kraji nabídne řadu skvělých festivalů, které by si nikdo neměl nechat ujít! Poradíme, co byste si neměli nechat ujít.

Jun 29

Beats for Love v Ostravě s Rogerem Sanchezem

Festival Beats for Love, který se uskuteční od 4. do 7. července v Dolní oblasti Vítkovic v někdejším průmyslovém srdci Ostravy, letos opět navyšuje laťku a slibuje rekordně nejsilnější program. Nabídne více než čtyři stovky dýdžejů a…

Jul 6

Zahájení Beats for Love v Ostravě vévodil Fatboy Slim

Zhruba 30 tisíc lidí dorazilo na první den největšího festivalu taneční muziky ve střední Evropě, Beats for Love do Ostravy. Ten hostí až do soboty industriální Dolní oblast Vítkovice.

Jul 5

Ostrava se na čtyři dny stává srdcem taneční hudby, začíná Beats for Love

Až 40 tisíc lidí čekají hned první den organizátoři letošního pátého ročníku festivalu taneční hudby Beats for Love. Ten startuje už ve středu odpoledne v ostravském industriálním prostředí Dolní oblasti Vítkovice.

Jul 3

Beats for Love roztančí Dolní Vítkovice, největší hvězdou bude Fatboy Slim

iDNES.cz open event

Fatboy Slim, Wilkinson, Sigala nebo Headhunterz. To je jen několik jmen hvězd světové taneční scény, které míří do Dolní oblasti Vítkovic. Ve středu 5. července tam vypukne festival Beats for Love, který je největší přehlídkou elektronické…