Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Noční můra nekončí! Popálený přítel Třešničkové poprvé promluvil: Týnuš je na tom špatně

Noční můra nekončí! Popálený přítel Třešničkové poprvé promluvil: Týnuš je na tom špatně
Zdroj: youtube.com, Instagram
+ Dalších 28 fotografií
Měla to být romantická večeře, ale změnila se v noční můru. V tureckém Istanbulu byli vážně zraněni youtuberka Týnuš Třešničková (22) a její přítel Viktor Hajíček. Oba byli popáleni, když číšník hasil rozpálený bar. Viktor Hajíček promluvil pro turecké novináře.

Viktor Hajíček utrpěl popáleniny na 15 procentech těla. Má zasažené ruce a obličej. Jeho přítelkyně Týnuš Třešničková je na tom hůře. Má zasaženo 30 procent těla a její stav je velmi špatný.

"Událo se to minulou noc. Ihned po nehodě nás převezli do nemocnice. Já mám popáleniny, ale moje přítelkyně Kristýna Třešňáková je v mnohem horším stavu, než já. Byla to noční můra a stále se to děje," uvedl pro turecká média pražský podnikatel Hajíček.

O oba dva zraněné české občany se zajímá ministerstvo zahraničí.

"Mohu potvrdit, že dva čeští občané byli zraněni dne 27. září. U obličeje jim explodovala část hořlavé směsi. Uhasili se navzájem za přihlížení personálu. Došlo k zasažení obličeje, hrudníku, oba mají popálené ruce. Muž má popáleno 15 procent těla, zasaženy ruce a obličej. Žena má popáleno 30 procent těla. Zejména obličej, oblast krku, horní část těla a ruce. Jedná se o druhý stupeň popálenin se silným zásahem do struktury kůže. Oba občané zůstanou v nemocnici nejméně do 1. října, kdy se rozhodne o dalším postupu," uvedl pro eXtra.cz mluvčí ministerstva zahraničí Robert Řehák s tím, že zraněné osoby v nemocnici opakovaně navštívil konzul, který je o situaci detailně informován.

Amatérské záběry ukazují, že číšník se pokusil hasit bar Do ohně nalil vodu nebo alkohol. Směs pak explodovala přímo do tváře české youtuberky a jejího přítele.

DÁLE ČTĚTE:

TAKHLE VIDĚLA VÝBUCH PŘÍMO TŘEŠNIČKOVÁ. CO TO DO OHNĚ NALILI?

TAKHLE VIDĚLA VÝBUCH PŘÍMO TŘEŠNIČKOVÁ. CO TO DO OHNĚ NALILI?

PRVNÍ VYJÁDŘENÍ MAJITELE RESTAURACE. CO VZKAZUJE POPÁLENÉ ČEŠCE?

VIDEO UKAZUJE TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVOU V ŠOKU, JAK ČEKÁ NA POMOC.

JAK DOPADL PŘÍTEL TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÉ? JE POPÁLEN NA 15 PROCENTECH TĚLA.

MRAZIVÁ ZPRÁVA Z NEMOCNICE. TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ JE NA TOM ŠPATNĚ. MÁ POPÁLENOU TŘETINU TĚLA.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy