Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jiří Pomeje rozeštvává Andreu s přítelem: Je to zloun a chce mě připravit o dceru!

Jiří Pomeje a Andrea Pomeje
Zdroj: Profimedia.cz, Lenka Hatašová
+ Dalších 26 fotografií
rozvod na spadnutí
Takhle přesně to dopadá, když se rozejdou dva, z nichž jeden to vůbec nepobere. Jiří Pomeje (53) nemůže překonat, že dostal kopačky od manželky Andrey (30) a dělá všechno pro to, aby odkopla svého nového chlapa Petra Plačka (38)!

Všechno prý znovu odstartovalo, když ve čtvrtek Nova odvysílala reportáž o Andy a jejím klukovi Petru Plačkovi Prý to vypadalo jako reklama na štěstí, což v herci vyvolalo záchvat žárlivosti.

Jirka (53) už se zbláznil. Volá mi třeba i desetkrát za sebou a snaží se mi o Petrovi vyprávět nesmysly. Teď například tvrdil, že Péťa v televizi přiznal, že si adoptuje Jirkovu a mou dceru Aničku. A nepomohlo žádné vysvětlování, že je to nesmysl, že bych to nepřipustila a že to ani neřekl. Vždyť si to Jirka může přehrát na internetu! Tak dlouho to ale do mě hustil, až mě znejistěl a sama jsem si to šla pustit, jestli náhodou nezaznělo něco, co by v něm ten pocit mohlo vzbudit. Samozřejmě vůbec nic takového tam nebylo,“ prozradila eXtra.cz Andrea.

Konec komunikace

„Zkouší mi vyprávět hlouposti o Petrově minulosti včetně detailů, které jsou úplně nesmyslné. Kdyby byly pravdivé, musel by být Petr hodně špatný člověk. Manžel mě už fakt tím vším strašně vytáčel. Za těch pár měsíců, co jsme spolu, jsem Péťu docela dobře poznala, takže ničemu z toho, co Pomeje tvrdí, nevěřím. A fakt se divím, že si myslí, že nás rozeštve. I kdyby se mu to povedlo, což nepovede, co by bylo pak? Předpokládá snad, že bych mu ještě dala šanci? To se nikdy nestane, všechny už dávno promrhal a já musím jít dál,“ přidala rezolutně Andrea Pomeje

„Jirka buď sprostě lže nebo si v hlavě vymyslí nějaké konstrukce a pořád je opakuje. Není s ním rozumná řeč Tuhle mi zase vyčítal něco kvůli Aničce, že měla něco říkat, co nikdy neřekla. Už toho mám plné zuby. Rozhodla jsem se, že s ním přestávám komunikovat. Když bude chtít dceru, ať napíše esemesku, po zprávách se domluvíme. Ale nebudu se už nechávat zatěžovat jeho stavem, kdy mě už otravuje svými šílenostmi. Zasahuje mi to do vztahu a celkově do života. Tohle se prostě už dít nebude,“ uzavřela.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy