Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Verešovou nešlo přehlédnout: Předvedla nablýskaný obleček a prozradila, co jí nesmí chybět o Vánocích

+ Dalších 25 fotografií
Andrea Verešová (38) si už nejméně podesáté nenechala ujít zahájení zimní sezony ve Špindlerově Mlýně. Modelka dorazila se svojí rodinou a opět na sebe strhla všechnu pozornost. Sezonu zahajovala jako každý rok v extravagantním modelu. Pro eXtra.cz promluvila o tom, jak slaví Vánoce a co všechno nesmí na vánoční tabuli chybět.

Andrea Verešová opět zahájila zimní sezonu ve Špindlerově Mlýně. Modelka jako každoročně dorazila se svojí rodinou v doprovodu manžela Daniela Volopicha Tentokrát si na sebe oblékla hodně extravagantní zimní model.

Jakmile se Andrea objevila na zahajovacím večírku, okamžitě na sebe strhla veškerou pozornost. Ve svém nablýskaném outfitu nešla přehlédnout. Ani modelka ve svém pracovním nasazení nezapomíná na vánoční přípravy a zmínila se i o tom, co nesmí u nich na Vánoce chybět.

"Vánoce slavíme tradičně. Celá velká rodina se sejde doma. Když to jde, tak tam jsou babičky, sestřenice, tety," říká modelka. Andrea také prozradila, na co si o Vánocích potrpí a co nesmí chybět na vánoční tabuli.

"Vždycky připravím kapra speciálně tak, aby byl opravdu chutný. Jinak klasicky bramborový salát, zelňačka a rybí polévka," dodala.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy