Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zdeněk Godla alias Franta ze seriálu Most!: Do vězení mi psala sestra, rodiče mě zavrhli

Zdeněk Godla alias Franta ze seriálu Most!: Do vězení mi psala sestra, rodiče mě zavrhli
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 40 fotografií
minulost
Zdeněk Godla, který momentálně září v roli Franty v seriálu Most!, se svou minulostí netají. Od jeho pobytu ve vězení, kde strávil celkem 5,5 roku, utekla už dlouhá doba, i tak to ale v životě herce zamíchalo s rodinnými vztahy, z nichž se některé nepodařilo zcela napravit.

Zdeněk Godla se o své minulosti nestydí otevřeně mluvit, také proto se široká veřejnost dozvěděla, že si odseděl skoro 6 let ve vězení. "Šel jsem s kamarádama, mělo se pít na Josefa a my to slavili už tři dny dopředu se čtyřma Josefama… Kamarád řekl, že někam vlezeme, že je tam plno chlastu. Nevěděli jsme, že tam někdo je. A bylo to," vysvětlil v rozhovoru pro E15, proč seděl za loupežné přepadení.

Jeho zatčení a odsouzení vedly k pošramocení vztahu s rodiči, především pak s otcem. Franta z Mostu! se v rozhovoru pro Téma svěřil, že jeho otec říkával, že pokud ho zavřou, má od něj čekat jen slupky od brambor. Když byl Godla za mřížemi, otec s ním skutečně přestal komunikovat, dopisy do vězení mu psala jen jeho mladší sestra. Když byl herec propuštěn, založil rodinu a začal žít spořádaným životem. To jeho otec viděl, největší slávy svého syna se však bohužel nedožil.

Talentovaný herec měl díky své barvě pleti dokonce i problém sehnat byt. Od té doby, co je z něj televizní hvězda, na něj veřejnost nahlíží úplně jinak. Teprve poté, co se objevil v seriálu Most!, se mu podařilo najít vyhovující byt pro celou jeho rodinu. Dnes žije Zdeněk Godla se svými třemi dětmi, manželkou a švagrem ve dvoupokojovém bytě, který je pro tak velkou rodinu příliš malý.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy