Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Malou Viktorku musela přebalit sedmiletá sestřička! Co vyváděla náhradní manželka?

+ Dalších 6 fotografií
To bude zase šílená jízda. Nepochopíte, co nás tentokrát čeká ve Výměně manželek! Malou Viktorku musela přebalit její sedmiletá sestřička! Co vyváděla náhradní manželka? To nepochopíte!

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Liberce, kterou tvoří Andrea (30), Arne (47), Roman (12), Nikola (7) a Viktorie (2). Na druhé straně se seznámíme s Terezou (26), její sestrou Bárou (17), neteřemi Danielou (13), Hanou (5), synem Davidem (4) a kamarádem Vojtou (24), kteří žijí v Děčíně.

Zdálo by se, že to bude klasický díl. Ale bude to znovu pořádná jízda. Nepochopíte, co za lidi žije v Česku...

Rodina z Liberce nemá žádné větší problémy. Ta je v pohodě. Jen Arne doufá, že díky účasti ve Výměně manželek si jeho přítelkyně uvědomí, že by si jen těžko našla lepšího chlapa. Druhou rodinu přihlásila do pořadu Tereza, a to hlavně proto, aby si odpočinula. To se jí povedlo... Co bude Tereza předvádět? Dokonalou lenost!

Tereza se totiž totálně vykašle na všechna pravidla. Neplní manuál a pořád jen spí. Věci dojdou tak daleko, že o rodinu musí pečovat malé dítě! Dvouletou Viktorii musí nakonec začít přebalovat její sedmiletá sestřička. Ve středu večer nás na TV Nova znovu čeká šokující podívaná.

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy