Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

PRVNÍ SLOVA Jiřího Krampola o těžce nemocné manželce Haně (57): Tohle řekl eXtra.cz!

PRVNÍ SLOVA Jiřího Krampola o těžce nemocné manželce Haně (57): Tohle řekl eXtra.cz!
Zdroj:
+ Dalších 7 fotografií
STRACH O ŽENU
Herec Jiří Krampol (80) se rozčílil, když vyšla zpráva, že šance na přežití jeho hospitalizované manželky Hany Krampolové (57) pouze třicetiprocentní. „Jsou to bláboly!“ zuří.

Krampolová skončila na jednotce intenzivní péče prý poté, co přestala jíst, pálila jednu cigaretu od druhé (vykouřit měla stovku cigaret denně) a jinak se měla zajímat jen o pivo. Alespoň tak citoval deník Aha! manažera Jiřího Krampola Miloše Schmiedbergra.

„To jsou bláboly. Teď mi volal profesor z toho oddělení, kde Hanka leží. Na tu JIPku nikoho nepustí a nikomu nic neříkali. Jsou to nesmysly a kraviny,“ zlobí se Jiří Krampol.

„Hlavně nikdo opravdu neví, co se bude dít. Nikdo nic nemůže vědět. Zrovna za tím panem profesorem jdu, teprve mi řekne, co a jak, takže je blbost, že podle lékařů už existují nějaké třicetiprocentní prognózy,“ dodal herec.

Boj s démony

Ten už v minulosti při největších úletech své ženy Hanku bránil Přes všechnu ostudu, kterou mu prováděla, ji má rád. „Nikdy bych ji neopustil, i když má teď problémy. Když jsem je měl já, taky za mnou stála,“ vysvětloval nám již dříve.

Hana Krampolová už ve špitále skončila jednou. Na psychiatrii ji hospitalizovali poté, co nezřízeně pila a polykala prášky. Její životní styl se ale, jak se zdá, od té doby moc nezměnil, a tak se bohužel naplňuje naše nejčernější předpověď.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy