Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Poprvé po smrti Jiřího Pomeje (†54) veselá a v pohodě: Andrea vystavuje tělíčko v Thajsku!

Andrea Pomeje
Zdroj: Instagram
+ Další 4 fotografie
VESELÁ VDOVA
I když má za sebou nejhorší týdny svého života, když spolu s rodinou pohřbívala manžela Jiřího Pomeje (†54), do tváře se jí vrací úsměv a pohoda. Utekla od starostí všedních dnů do Thajska a tamní počasí způsobilo, že se Andrea Pomeje (30) konečně zase směje po boku svého přítele. A ukazuje i své křivky!

Andrea odletěla do Thajska kvůli nabídkám na práci. Jako dýdžejka zde již několikrát působila a asi si udělala oko, protože promotéři jí nabízejí kšefty opakovaně.

Při té příležitosti sbalila do příručního zavazadla i klempíře Petra Plačka a pracovní cestu částečně pojali jako dovolenou.

„Je čas užívat si i jeden druhého, nepracuji od rána do večera,“ vysvětluje Andy a dokazuje to řadou videí. Na nich s partnerem blbnou tu v posteli, tu na pláži nebo v dopravním prostředku. Je vidět, že si fakt bezvadně rozumějí, a proto nikdy nepřestanou srandičkovat.

Poté, co si po smrti chotě zažila (včetně odporných prokletí dcery od nenormálních lidí), si jistě zaslouží, aby se její život vrátil do normálu. A je fajn vidět, že se to konečně daří!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy