Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

V plamenech vysvitla naděje: Lidé na fotce z hořící katedrály Notre-Dame VIDÍ JEŽÍŠE

V plamenech vysvitla naděje: Lidé na fotce z hořící katedrály Notre-Dame VIDÍ JEŽÍŠE
Zdroj:
+ Dalších 26 fotografií
víra
V tak těžkých časech, jakými bezpochyby jsou ty, během kterých shořela katedrála Notre-Dame, se lidé vždy semknou. Snaží se jeden druhému navzájem dodat víru v to, že přijdou lepší časy a to, co se zdá být nenávratně ztracené, bude jednou zpět. I proto se lidé dojímají nad snímkem hořícího chrámu, na kterém si jedna z uživatelek Facebooku všimla obrysu postavy Ježíše.

Zkáza katedrály Notre-Dame zarmoutila celý svět. Lidé se snaží navzájem si dodat naději a sílu věřit v lepší časy. Když si Lesley Rowan povšimla snímku hořícího chrámu, na kterém je vidět obrys postavy Ježíše, podělila se o svůj pohled s ostatními. Věřící i ateisté z celého světa nyní fotku sdílí a věří, že Ježíš v plamenech je znamení.

Podle Lesley silueta Ježíše ukazuje na inferno, které Notre-Dame pohltilo. "Možná si se mnou hraje má vlastní fantazie, ale lidi, podívejte se na tento snímek a řekněte mi, co v plamenech vidíte," napsala žena k fotografii hořící katedrály, kde siluetu Ježíše zakroužkovala, aby si jí ostatní snáze všimli. Reakce ostatních uživatelů sociální sítě na sebe nenechaly dlouho čekat. "Vidím tam Ježíše, díky, že jsi na to upozornila. Jeho zjevení může spoustě lidí vnést klid do duše i srdce," napsal pod příspěvek komentující.

Křesťané po celém světě se nyní uklidňují tím, že i v tak těžkých časech tu pro ně Ježíš je a nabízí jim svou ochrannou náruč. Ačkoliv ne všichni vidí to, co Lesley, drtivá většina uživatelů Facebooku se shoduje, že zjevení Ježíše je jasným znamením, že pokud mají víru, dá se vše napravit.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy