Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nové oblečení a SNÍŽENÍ TRESTU: Díky návštěvě ministra se heroinová Tereza vrátí domů dřív!

Nové oblečení a SNÍŽENÍ TRESTU: Díky návštěvě ministra se heroinová Tereza vrátí domů dřív!
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 40 fotografií
důvod k úsměvu
Osm let a osm měsíců si má Tereza Hlůšková (22) odsedět za devět kilogramů heroinu v kufru. Alespoň tak tomu bylo ještě nedávno, když zničená Tereza plakala nad tím, že kromě Vánoc stráví v pákistánské base už i Velikonoce. Nyní má ale znovu důvod k úsměvu, věznici Kot Lakhpat totiž v pátek navštívil generální ministr Panžábu a k vězeňkyním byl velmi štědrý nejen po materiální stránce.

V pátek se přišel na vězeňkyně do věznice Kot Lakhpat podívat Sardar Usman Buzdar. Ten trestance poctil nejen svou přítomností, ale i dary a také příjemným překvapením. Konkrétně Tereza Hlůšková měla konečně důvod k úsměvu, nejenže si od generálního ministra Panžábu převzala krásné oblečení, ale dočkala se i snížení trestu! Buzdar totiž podle zdroje serveru Blesk.cz všem vězněným snížil trest o dva měsíce.

Velikonoce bude muset pašeračka ale i tak strávit v base, kde je jejich program jasně stanoven. V pondělí ráno všichni křesťané vstanou brzy, pomodlí se a popřejí si krásné svátky. Tereza pro tuto příležitost dostala od svých spoluvězeňkyň i dárek ve formě tradičního pákistánského šatu, který si může na tuto slavností příležitost obléct.

Ačkoliv se Hlůšková ještě donedávna hroutila, zdá se, že už si na drsné podmínky pomalu zvyká. Její otec jí platí lepší stravu, kterou si pašeračka kupuje v místní kantýně, aby nemusela jíst vězeňskou šlichtu. Ostatní ženy se k ní navíc chovají velmi pěkně, a tak je možné, že za pár let odjede s několika novými kamarádkami na kontě. Na přátelství Simony H. už totiž spoléhat nemůže.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy