Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Youtuber Vlček (22) se PSYCHICKY ZHROUTIL: Nezvládá kritiku za vztah s malou Verunkou (13)

Youtuber Vlček (22) se PSYCHICKY ZHROUTIL: Nezvládá kritiku za vztah s malou Verunkou (13)
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 25 fotografií
nenávist
Nyní už nechvalně známý Youtuber Ondra Vlček (22), kterého proslavil vztah s teprve třináctiletou Verunkou, se psychicky zhroutil. Vlna nenávisti a kritiky, která se na něj za randění s nezletilou dívkou snesla, je pro něj už natolik neúnosná, že začal být paranoidní a má dokonce pocit, že ho chce někdo srazit autem. Rozhodl se vyhledat pomoc psychologa.

Ondra Vlček, který na YouTube točí videa obsahově převážně pro děti, se psychicky zhroutil. Za jeho aktuálním stavem stojí vlna nenávisti, která se na něj snesla za to, že ve svých dvaadvaceti letech chodí s třináctiletou Verunkou. Zatímco ta se za pověst svého milého bije tak, až dostává facky, Ondra rezignoval a rozhodl se, že vyhledá pomoc psychologa.

Youtuber, který se do povědomí dospělých osob dostal až právě díky vztahu s Verunkou, natočil o svém zhroucení video. "Asi nikomu z vás nemusím představovat kauzu, která se v posledních týdnech děje, a jaké další malé kauzy se k tomu přidávají," nesnažil se Ondra zasvěcovat veřejnost do něčeho, o čem už ví téměř vše.

Překvapením pro sledující bylo, když řekl, že kauzu nechce řešit. "Nechci se tady o tom dneska bavit, jenom vám chci říct, že jsem se vlastně rozhodl, že vyhledám psychologa," sdělil Ondra Vlček ve videu, jehož název prozrazoval, že situaci už nezvládá. "Potom vám sem dám i video z toho, jaké pocity z toho mám, co mi ten psycholog řekl, nebojte se, bude to doloženo tak, že to opravdu proběhlo a že to fake nebyl," sděluje Vlček, který se evidentně rozhodl svou cestu za odbornou pomocí mapovat pro veřejnost, která ho nyní lynčuje.

Psychický nátlak na něj a na Verunku ze strany veřejnosti je prý už neúnosný a Ondra je díky němu i paranoidní. "Mám teď momentálně takové pocity v hlavě, že když jdu třeba někde po ulici nebo venku sám, a jdu třeba se sluchátky v uších, tak mám pocit, že na mě furt někdo kouká a pokřikuje, což se reálně stává. Včera se mi stalo to, že jsem šel po chodníku a vedle jezdila auta. Já jsem se snad za 5 nebo 10 minut musel asi padesátkrát otočit, protože jsem měl hrozný pocit v hlavě, že do mě najede nějaké auto," říká Vlček, který je nešťastný, že jeho vztah s Verunkou může probírat jen s ní a s maminkou, která ho podporuje.

Ta část veřejnosti, která tvrdí, že si Ondra měl vztah s nezletilou dívkou nechat pro sebe, měla zřejmě pravdu. Vlček teď platí krutou daň za to, že se k takovému vztahu otevřeně přiznal a za to, že mu přijde v pořádku. Co si o kauze myslíte vy, zaslouží si Ondra tolik nenávisti, nebo to lidé přehání, když tvrdí, že je pedofil?

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy