Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Údajná milenka Jakuba Prachaře EXKLUZIVNĚ: Pro Agátu má JASNÝ VZKAZ!

Údajná milenka Jakuba Prachaře EXKLUZIVNĚ: Pro Agátu má JASNÝ VZKAZ!
Zdroj:
+ Dalších 40 fotografií
KRACH MANŽELSTVÍ
Situace mezi Agátou Prachařovou (33) a Jakubem Prachařem (35) se evidentně přiostřuje a šance na udobření se snižuje! Bývalá modelka zveřejnila esemesky, v nichž kdosi píše, jak jí měl být manžel na Slovensku nevěrný. Redakce eXtra.cz hovořila se ženou, o níž dotyčný tvrdí, že si s ní při natáčení Talentu Prachař užil. Co nám řekla?

Diana Mórová (49) je na Slovensku velmi populární a opakovaně se spekulovalo o jejích milostných avantýrách. Takže když Agáta ochotně sdílela, co jí jeden z fanoušků napsal, bylo jasné, že někteří se toho chytí a budou brát Jakubovu nevěru s ní jako hotovou věc.

Problémy

Když jsme Mórové o Instastory Agáty Prachařové (33) pověděli, ještě o něm nevěděla. Nezdálo se ale, že by ji zveřejnění zpráv zhrzenou manželkou jejího kolegy z Talentu nějak překvapilo.

„Teď jsem terčem zase já? No to je úžasné. Co vám mám povídat… Agáta u nás byla, bavily jsme se spolu. Vím, že mají problémy Říkala jsem jí, že každý člověk zažívá v životě turbulence. Také jsem si to zažila. Oni ještě mají málo roků. Já v jejich věku neměla děti a ani tolik práce za sebou. Ale už jsem věděla, co chci, když jsem se rozešla,“ začala Diana Mórová zeširoka.

Slova o nevěře

„Měli by si to mezi sebou domluvit a vyříkat si to kulantně. Když někdo někoho podvádí, udělá to tak, aby se to ta druhá osoba nedozvěděla. A děje se to každému třetímu, ne? Ale když se dva mají rádi, vždy spolu zůstanou. Třetí osobu v tom prostě není třeba hledat. Vztah jim to nezachrání, ani to neurychlí rozchod. Tentokrát by se už buď měli dát do kupy, nebo to vyřešit jinak. Problém je u nich dvou, ne u nikoho jiného,“ myslí si a vzápětí pletky se slavným českým ženáčem natvrdo odmítla.

„S Jakubem Prachařem jsem nic neměla ani ve skutečnosti, ani ve virtuálním světě. To, že si rozumíme v práci, svědčí o tom, že nám to v Talentu funguje. Když s někým pracuji a někdo začne přemítat nad tím, jestli jsem s dotyčným neměla románek, vlastně mě to těší. Je fajn, že ze mě něco vyzařuje, že mám nějaké fluidum, ale napřímo vám říkám, že s Jakubem nic nebylo,“ dušuje se.

Pravda vyjde najevo

„Ať si oni sami vyřeší, co je mezi nimi, a ať do toho nevsouvají nikoho dalšího, hlavně ne mě. To si vyprošuji. Myslím si, že kde je ve vztahu nějaký problém, je zbytečné házet to na nějakou třetí osobu, když všechno stejně vyplave na povrch,“ dodala pro eXtra.cz Diana.

O ní se v minulosti na Slovensku hodně spekulovalo, s kým měla a neměla mít románky. Sama ale říká, že po čase se jí novináři chodili omlouvat, protože prý zjistili, že to vůbec nebyla pravda.

PRVNÍ SLOVA AGÁTY! BUDE ROZVOD? JDE DO TUHÉHO. ČTĚTE ZDE!

NAHÉ FOTKY ÚDAJNÉ MILENKY JAKUBA PRACHAŘE NAJDETE ZDE!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy