Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Boj o život! Hana Krampolová zkolabovala v Tunisku a je na infuzích

Jiří Krampol a Hana Krampolová
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 19 fotografií
Boj o život
Manželka herce Jiřího Krampola (80) Hanka Krampolová (57) musela v Tunisku, kde je s finalisty soutěže Muž roku, do nemocnice. Ve čtvrtek večer byla převezena na soukromou kliniku. Její stav je vážný, dokonce je na kapačkách. A nevypadá to s ní vůbec dobře...

Hanka podle informací, které má eXtra.cz k dispozici, už ve čtvrtek večer trpěla zdravotními problémy. "Měla nechutenství a bylo jí hodně špatně. V tuto chvíli je na kapačkách. Leží na soukromé klinice ve městě Sousse, kde jí provádějí různá vyšetření. Zatím nikdo neví, co jí přesně je," řekl eXtra.cz člověk, který je dobře informován.

Reportér eXtra.cz je na místě v Tunisku s výpravou finalistů soutěže Muž roku A už ve čtvrtek odpoledne bylo na Hance vidět, že jí není nejlépe. Stěžovala si na vysoké teploty. Zřejmě poté, co prodělala celkový kolaps organismu před pár týdny a skončila v nemocnici, ji teplotní změny neudělaly dobře. Navíc Krampolová rapidně zhubla a do Tuniska odlétala s bolestmi nohy. "Hodně jsem zhubla a mám problémy s chůzí," řekla reportérovi ve středu na letišti.

Všichni drží unisono Hance palce, aby se její vážný stav zlepšil.

KRAMPOLOVÁ NIC NEJEDLA, JEN KOUŘILA. VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy