Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nejdůvěrnější vzkaz Týnuš Třešničkové: Svěřila podrobnosti o svém obrovském boji!

Nejdůvěrnější vzkaz Týnuš Třešničkové: Svěřila podrobnosti o svém obrovském boji!
Zdroj: Instagram
+ Dalších 87 fotografií
Dojemná slova
Všichni máme v životě sny a výjimkou není ani Týnuš Třešničková (23). Dřív toužila po přifouknutí hrudníku a hezkém oblečení, po drsné nehodě se jí ale priority obrátily naruby. Krásná youtuberka si nejvíc přeje, aby se jí co nejlépe zahojily jizvy po popáleninách. Má je na tváři, krku i rukách. A prozradila, co jí v boji za uzdravením nejvíc pomáhá!

Týnuš Třešničková je statečná bojovnice, která se jen tak nevzdá. Dlouhých devět měsíců vydržela upoutaná k nemocničnímu lůžku. A přineslo to ovoce, jizvy se jí dobře hojí. Stále jsou ale vidět a to si krásná youtuberka pochopitelně nepřeje.

A v boji za úplně uzdravení si různě dopomáhá. Třeba motivačními citáty, kterých už sdílela několik. Tentokrát byl ale důvěrný natolik, jako by ho psala sama Týnuš!

"Věřím v to, že jsme tím, čím si vybereme, že budeme," začala Týnuš dojemný citát, ve kterém se podělila o své největší tužby.

"Nikdo se nezjeví a nezachrání tě. Musíš se zachránit sám. Nikdo ti nic nedá zadarmo, musíš jít a vybojovat si to. Nikdo neví, co přesně chceš, víš to jenom ty. A nikoho to nebude mrzet tolik jako tebe, když toho nedosáhneš. Svých snů se proto nikdy nevzdávej," dodala krásná youtuberka na Instagramu.

Držíme palce, aby léčba pokračovala co nejlépe!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy