Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Při pádu helikoptéry u Baham zemřel miliardář i jeho krásná dcera Kameron

Při pádu helikoptéry u Baham zemřel miliardář i jeho krásná dcera Kameron
Zdroj: Facebook
+ Další 4 fotografie
neštěstí
Miliardář a těžařský magnát Chris Cline zemřel při pádu vrtulníku. Zemřel těsně před oslavou 61. narozenin. Po smrti je také jeho okouzlující dcera Kameron Cline. Stroj měl poruchu krátce po startu cestou z Baham na Floridu.

Těžařský magnát Chris Cline zemřel těsně před oslavou svých 61. narozenin. Mezi oběťmi leteckého neštěstí jsou podle prvních informací také David Jude, Kamie Conover a Delaney Wykle. Další těla zatím nebyla identifikována. Podle policejní mluvčí Terecity Pinder ve vraku našli celkem čtyři ženská a tři mužská těla.

Helikoptéra startovala ve čtvrtek kolem 2. hodiny ráno místního času z ostrova Big Grand Cay na severu Baham. Vrak byl nalezen přibližně po třech hodinách v mělkých vodách asi 3 kilometry od ostrova Grand Cay. Chris Cline a jeho dcera Kameron zemřeli pouhé dva kilometry od rodinného sídla.

Chris Cline si vysloužil přezdívku Uhelný král. V miliardáře se vypracoval z pouhého dělníka. Podle informací magazínu Forbes začal pracovat v uhelných dolech již v patnácti letech. Na začátku roku 2000 koupil uhelné doly v americkém státě Illinois. V roce 2006 pak založil společnost Foresight Energy. Miliardářova první manželka zemřela roku 1987 na rakovinu prsu. S druhou manželkou Kelly měl Chris Cline syna Christophera a dvě dcery. Candice žije v Charlestonu v Jižní Karolíně. Kameron je pak podle bahamského tisku jednou z obětí tragédie.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy