Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Popálená Týnuš Třešničková se už neudržela: V Česku jsme na tom fakt bídně

Popálená Týnuš Třešničková se už neudržela: V Česku jsme na tom fakt bídně
Zdroj: Instagram
+ Dalších 21 fotografií
Drsná kritika
Nehledě na neštěstí, které se jí loni v září stalo, se Týnuš Třešničková (23) palčivějším tématům snažila vyhýbat. Krásná youtuberka ráda mluvila o módě, líčení a dalších holčičích věcech. Tentokrát se už ale neubránila a drsně zkritizovala české zdravotnictví. Stále se léčí s popáleninami a u doktora je každou chvíli. A že má s čím srovnávat!

Když vyšlehl oheň a zasáhl Týnuš Třešničkovou (23) ve tváři a na dalších částech těla, skončila v obyčejné istanbulské nemocnici. Nehodlala však nic ponechat náhodě a záhy se nechala převézt na nejluxusnější kliniku v Turecku. Tam o ni pečoval špičkový personál, podstoupila několik operací a většina popálenin se jí zahojila.

Zůstaly po nich ale jizvy, které je potřeba léčit i po návratu do Česka. Třešničková přiznala, že k lékařům dochází velmi často. Přístup, s jakým se u nich setkává, je podle youtuberky ve srovnání s nemocnicí v Istanbulu šílený.

"Čekám v čekárně další z mnoha klinik a musím se vyjádřit. V Česku jsme na tom fakt bídně. Nejde asi ani tak o lékaře samotné, kteří jsou určitě moc šikovní, ale ten náš systém a kliniky jsou na tom fakt špatně. Nejhorší je, že člověk ani nemá na výběr, a i kdyby si připlatil za nějakou soukromou kliniku, nic takového u nás prostě není," napsala šokovaná Týnuš.

Coby hrdá majitelka silikonového poprsí ale musela dodat: "Nemluvím teď o soukromých klinikách, kde se dělají estetické zákroky, to tu samozřejmě funguje."

Týnuš strávila v istanbulské klinice dlouhých devět měsíců, domů se vrátila teprve začátkem června. K natáčení na YouTube se zatím nevrátila, s fanoušky se ale pravidelně dělí o střípky se svého života na Instagramu. Vypadá to, že je šťastná a spokojená, návrat do zaběhlých kolejí ale ještě nějakou dobu potrvá...

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy