Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Začne boj o život: Godla z Mostu! poprvé v Ordinaci, přidá se i Lenka Termerová

+ Dalších 12 fotografií
Za velmi dramatických okolností se v úterý večer diváci Ordinace v růžové zahradě 2 seznámí se dvěma novými tvářemi: Lenkou Termerovou a Zdeňkem Godlou. Jejich postavy, kolotočáři Libuška a Ludva Hečkovi, do seriálu vstupují tragicky, vážnou nehodou na pouti a bojem o záchranu Libuščina života.

Zdeněk Godla (44), kterého proslavil populární seriál Most!, se v úterý poprvé představí v Ordinaci v růžové zahradě. Společně s ním přichází i Lenka Termerová (72).

„Moje postava se jmenuje Ludvík, je to bratr Boba Švarce, kterého hraje Martin Zounar. Navzájem o sobě nevěděli, protože každý vyrůstal jinde. Že jsou bratři, zjistí náhodou při neštěstí na pouti, kde se těžce zraní jejich maminka, kterou hraje Lenka Termerová,“ přibližuje svoji novou roli Zdeněk Godla.

„Ludva je takový dobrý voják Švejk. Každému věří, každému chce pomoct a lidé ho mají rádi. Sestřičky v nemocnici ho budou zbožňovat. Horší to bude s bráchou, mezi nimi to bude dost zajímavý,“ dodává.

Představitelka Zdeňkovy maminky Libušky, Lenka Termerová, slibuje zajímavou zápletku: „Je to dojemný příběh, který se bude hezky rozplétat, zpočátku konfliktně, ale čas ukáže… Úvodní scény se odehrávají na pouti, a to je pro mě velká nostalgie. Mám ráda venkovské poutě,“ říká herečka, která hned v prvních svých minutách v seriálu svede boj o život.

„Mažou mě tu maskérskou krví, trápí mě hadičkami, všude nemocniční přístroje… Umím si představit lepší prostředí. Na druhou stranu není k zahození začínat roli ležením v posteli,“ směje se herečka.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy