Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První vyjádření od krize: Jak se manželka Pepy Vojtka vypořádala s údajnou nevěrou?

První vyjádření od krize: Jak se manželka Pepy Vojtka vypořádala s údajnou nevěrou?
Zdroj: profimedia
+ Dalších 23 fotografií
EXKLUZIVNĚ
Tři měsíce od chvíle, kdy novináři načapali rockera Pepu Vojtka (54), jak chodí za mladou manažerkou Veronikou, už je konečně jasno, jestli jeho žena Jovanka Vojtková (41) skutečně požádala o rozvod, o kterém po propuknutí aféry uvažovala. Máme její exkluzivní vyjádření.

Třetího června nebylo u Vojtků v Jevanech, kde obývají rodinnou vilu, vůbec veselo. Média totiž přinesla informaci, že rocker Pepa měl každé pondělí navštěvovat mladou kamarádku, prý pod pláštěm alibi ohledně pomoci její spolubydlící Kamily Nývltové, jíž Vojtek pomáhal s albem. Jenže v bytě zůstával, i když si šla Kamila zaběhat.

Není divu, že informace do té doby navenek harmonickým manželství zatřásly. „Je to na jeho svědomí. Před svatbou jsem měla jasnou představu, že pokud chce mít vztah jinde, ať tam je. Já v tom ale nebudu. Kdybych byla žárlivá, budu vědět o každém jeho kroku. Spíš jsem hrdá a nesnížila bych se k tomu, že bych ho hlídala a stíhala. Je to jeho volba. Pokud chce problémy a rozbít rodinu, tak je dospělý. Měl být chytřejší a nenechat se načapat,“ vyjádřila se tehdy pro expres.cz k incidentu Jovanka Vojtková

Už je jasno

Celé to sice zavánělo komplotem, ale manželé se nakonec obrnili mlčením a krizi se snažili řešit výhradně v soukromí. Válka přes média by jim totiž svazek určitě nezachránila.

Nyní už je naprosto jasno. „Máme se moc dobře a karavana jede dál. Díky moc za podporu,“ napsala Jovanka Vojtková našemu redaktoru na dotaz, jestli se problémy mezi ní a jejím mužem Pepou Vojtkem (54) podařilo vyřešit. Patrně uvěřila, že v tom byl nakonec dost nevinně.

Je moc dobře, že tohle manželství, za jehož záchranu bojovala i kamarádka obou Yvetta Blanarovičová, se podařilo zachránit. Přátelé dvojice je jako rodiče nemohou vynachválit, děti by prý nemohly mít krásnější dětství, než s touto uměleckou dvojicí…

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy