Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Takový vztah neznáte: Bohuš Matuš promluvil o tom, jakou má domácnost s Lucinkou (16)

Takový vztah neznáte: Bohuš Matuš promluvil o tom, jakou má domácnost s Lucinkou (16)
Zdroj: facebook
+ Dalších 15 fotografií
RODINKA
Talentovaný zpěvák má prý doma ztělesněnou bohyni, na kterou celý život čekal. Že jí je teprve 16 let? No a co. S Lucinkou mu je dobře, přál by si s ní svatbu a miminko a za dobu, co spolu randí, ale i společně bydlí, se prý ani jednou nepohádali. „Ještě se to nestalo,“ prozradil eXtra.cz Bohuš Matuš.

Je to láska, která by mohla být klidně předlohou těch nejkrásnějších románů světa. Je to jako z pera nejvášnivějšího romanopisce. Lucinka a Bohuš jsou dvojicí, která je sice věkově nesourodá, ale možná v tom je to opravdové kouzlo jejich lásky.

Bydlí spolu přibližně půl roku a když přijdete na návštěvu, nic idyličtějšího nezažijete. Hádky? Ani omylem - v tomto vztahu se prý nic takového neděje. "Ještě jsme se nepohádali, naopak, jak se více známe, máme se raději," prozradil oblíbený umělec eXtra.cz s tím, že Lucinka začala dokonce vyučovat tanec na jedné talentové škole. "Jsem na ni pyšný. Je velmi šikovná a věřím, že jednou bude i skvělá maminka. Kdyby otěhotněla, budu rád. Umím si s ní rodinu představit," pokračoval Matuš

Přitom ještě před několika měsíci, kdy se jejich vztah provalil, málokdo věřil, že jim láska vydrží Spíš to ale vypadá, že šestnáctiletá dívka dokázala zkrotit bouřlivého šestačtyřicátníka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy