Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

3 nejsledovanější ženy z Gottova pohřbu: Smířená vdova Ivana, vyladěná Babišová a statečná Gombitová

3 nejsledovanější ženy z Gottova pohřbu: Smířená vdova Ivana, vyladěná Babišová a statečná Gombitová
Zdroj: David Malik / CNC / Profimedia
+ Dalších 10 fotografií
fotogalerie
I když mnozí diváci, kteří se ať už na místě, nebo u televizních obrazovek loučili s Karlem Gottem (†80), přes slzy možná vůbec neviděli, řada z nich přece jen se zájmem sledovala příchody a odchody slavných přátel, známých a spolupracovníků pěveckého génia. Mezi smutečně oděnými slavnými ženami pak tři z nich přihlížející pozorovali asi nejvíc. Podívejte se do fotogalerie.

Tou první je logicky Ivana Gottová (43). I když mezi ní a veřejností nikdy nepanovaly nijak zvlášť vřelé vztahy, utrpení, které prožívá po ztrátě manžela, všichni chápou a většina ji velmi lituje. Všechny oči tedy visely na obrazovkách, jestli ji bude aspoň na chvíli možné zahlédnout. A bylo.

I když má po jedenácti dnech od úmrtí národem milovaného chotě obličej strnulý žalem a pláčem, přesto se na samotné zádušní mši snažila dát najevo, že je silná a s neodvratnou událostí, která jí tak radikálně zasáhla do života, smířená. Už kvůli dcerám I tak na ni v katedrále sv. Víta několikrát bylo vidět pohnutí A nejen tam, posléze i v krematoriu, kdy se naposledy loučila s ostatky manžela

Úcta

Druhou nejsledovanější dámou náboženského pohřbu byla bezesporu Marika Gombitová Tato slovenská pěvecká legenda, která měla v soukromí s Karlem Gottem (†80) velmi úzké přátelské vztahy, sice z ulity samoty vylezla již před pár lety, přesto se ale na veřejnosti moc neobjevuje. Pro mnoho fanoušků populární hudby bylo potěšující vidět, že i ona, ač má určité zdravotní potíže a je upoutaná na invalidní vozík, vážila až z Bratislavy takovou dálku, aby svému příteli přijela vzdát poslední hold.

A třetí nejvíce sledovanou ženou byla pochopitelně Monika Babišová (45). I ti, kteří premiérovi nefandí, museli uznat, že jeho žena na sebe umí upoutat pozornost. Aniž bychom do těchto smutečních dnů chtěli jakkoli zanášet náznak módní policie, musíme uznat, že i s ohledem na majetek Andreje Babiše (65) měla speciálně pro tuto příležitost ušitý naprosto dokonale padnoucí kostýmek. Slušivý smuteční „baret“ se závojem už jen podtrhl to, jak perfektně vypadala.

Většina pozornosti a myšlenek všech se ale přesto soustředila na Karla Gotta, kterému přišli dát sbohem. Na tuto mimořádnou událost Česko hodně dlouho nezapomene…

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy