Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pohřeb Karla Gotta: Tajná německá láska Carmen poslala honosný věnec

Pohřeb Karla Gotta: Tajná německá láska Carmen poslala honosný věnec
Zdroj: youtube.com
+ Dalších 15 fotografií
Poslední rozloučení
Fenomenální zpěvák a dobrý člověk Karel Gott před svou smrtí dokázal potěšit stovky žen. Jednou z žen, které na Mistra neumí zapomenout, je také německá moderátorka Carmen Nebel (63). Ta do Prahy poslala věnec. „V úctě a vděčnosti, Carmen Nebel,“ stojí na stuze.

"Když milenky pláčou za stříbrných nocí, ten zármutek váží co pírko, ne víc. Jejich bolest je stálá jako sníh o Vánocích, milenkám, co teď pláčou zas zjasní se líc," to zpívá Karel Gott (80) o milenkách a je to pravdivý text. O nejdůležitější dámě Karlova života Alici Kovácsové již byla řeč

O pohřbu se ale hodně připomněla také svůdná německá moderátorka Carmen Nebel. Ta nechala do Prahy poslat honosný věnec.

"Carmen Karla odjakživa zbožňovala. Kdykoliv se potkali, měla z něj zvláštní trému. A on si toho vždy všiml. Oba k sobě vzhlíželi a cítili k sobě respekt," uvedl pro Aha! Gottův německý manažer Wolfgang Kaminski.

Je otázkou, co mezi Carmen a Karlem opravdu bylo. Jisté je, že to muselo být něco hodně silného. "Carmen Nebel má šarm a velmi zajímavou jiskru v oku," přiznal v minulosti sám Mistr. Některá tajemství si vzal s sebou na druhý břeh.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy